Polymath Üye Bunu almadan söylemeliydin. Telefonu almışsin. Ölmüş eşseğin davası olur mu? Gereksız konu. Kilit.
cuneytttttt Üye Konu Sahibi caglar b' Alıntı: agustosun 20 sinde ankara kızılay avm de 510tl ye almıştık ama Genişletmek için tıkla ... yok artik
caglar b' Alıntı: agustosun 20 sinde ankara kızılay avm de 510tl ye almıştık ama Genişletmek için tıkla ... yok artik
cuneytttttt Üye Konu Sahibi Polymath' Alıntı: Bunu almadan söylemeliydin. Telefonu almışsin. Ölmüş eşseğin davası olur mu? Gereksız konu. Kilit. Genişletmek için tıkla ... bu teli alacak arkadaşlara bi fikir sunabilir diye de düşündüm
Polymath' Alıntı: Bunu almadan söylemeliydin. Telefonu almışsin. Ölmüş eşseğin davası olur mu? Gereksız konu. Kilit. Genişletmek için tıkla ... bu teli alacak arkadaşlara bi fikir sunabilir diye de düşündüm
Black-killing Üye cuneytttttt' Alıntı: bu teli alacak arkadaşlara bi fikir sunabilir diye de düşündüm Genişletmek için tıkla ... Sevaptır iyi yapmışsın kardeşim +1
cuneytttttt' Alıntı: bu teli alacak arkadaşlara bi fikir sunabilir diye de düşündüm Genişletmek için tıkla ... Sevaptır iyi yapmışsın kardeşim +1
cuneytttttt Üye Konu Sahibi Black-killing' Alıntı: Sevaptır iyi yapmışsın kardeşim +1 Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardesim
Black-killing' Alıntı: Sevaptır iyi yapmışsın kardeşim +1 Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardesim
cuneytttttt Üye Konu Sahibi acuxx' Alıntı: normal gibi biraz daha araştırsan daha ucuza bulabilirdin. Genişletmek için tıkla ... evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar
acuxx' Alıntı: normal gibi biraz daha araştırsan daha ucuza bulabilirdin. Genişletmek için tıkla ... evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar
acuxx Üye cuneytttttt' Alıntı: evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar Genişletmek için tıkla ... 10 lira içinde zahmete grilmez - - - Eklendi - - - cuneytttttt' Alıntı: evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar Genişletmek için tıkla ... 10 lira içinde zahmete grilmez
cuneytttttt' Alıntı: evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar Genişletmek için tıkla ... 10 lira içinde zahmete grilmez - - - Eklendi - - - cuneytttttt' Alıntı: evet dogru ama en fazla 10 20 lira oynar Genişletmek için tıkla ... 10 lira içinde zahmete grilmez
Kerim. Üye Metin' Alıntı: Ben 603'ü 2 ay önce 600 'ye almıştım, okulda bi arkadaşım 500'ü 650 'ye almış Genişletmek için tıkla ... Fena kazık yemiş
Metin' Alıntı: Ben 603'ü 2 ay önce 600 'ye almıştım, okulda bi arkadaşım 500'ü 650 'ye almış Genişletmek için tıkla ... Fena kazık yemiş
SkyLaBTR Üye Metin' Alıntı: Ben 603'ü 2 ay önce 600 'ye almıştım, okulda bi arkadaşım 500'ü 650 'ye almış Genişletmek için tıkla ... arkadaşına geçmiş olsun ... Bi soğuk su içseydi
Metin' Alıntı: Ben 603'ü 2 ay önce 600 'ye almıştım, okulda bi arkadaşım 500'ü 650 'ye almış Genişletmek için tıkla ... arkadaşına geçmiş olsun ... Bi soğuk su içseydi
Metin MF Üye SkyLaBTR' Alıntı: arkadaşına geçmiş olsun ... Bi soğuk su içseydi Genişletmek için tıkla ... Hala da bana 500'ün 603'ten daha iyi olduğunu söylüyor
SkyLaBTR' Alıntı: arkadaşına geçmiş olsun ... Bi soğuk su içseydi Genişletmek için tıkla ... Hala da bana 500'ün 603'ten daha iyi olduğunu söylüyor
cuneytttttt Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: Hala da bana 500'ün 603'ten daha iyi olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla ... bu mümkün değil
Metin' Alıntı: Hala da bana 500'ün 603'ten daha iyi olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla ... bu mümkün değil
Metin MF Üye cuneytttttt' Alıntı: bu mümkün değil Genişletmek için tıkla ... Ama ona anlatamıyorum işte