Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokıa 603
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123
Üye
Konu Sahibi
nokıa 603
bu telefon çıktı mı türkiyede ya vatancomputer sitesinde var ama doğru mu bilen var mı acaba fiyat fln nasıl siz şimdiden alıncak bir telefon mudur yoksa beklersek ucuzlar mı baya
pRime.
Üye
Bekleyin derim, şu anda 700 lira telefon.
dedereis123
Üye
Konu Sahibi
değer mi yani alınmaya ilerdede çok düşceğini sanmıyorum ötv fln derken ama 600den asagıda olmaz bence ama bilemiyorum kararsız kaldım
Alınmaya kesinlikle değer. Marketlerde görürsen bir dene derim.
FirstPioneer
Üye
bn de üretimi ve satışı durduruldu diye biliyorum hatta bkz. Nokıa 600 Satışa Çıkarılmayacak burda da yazı var bnce varsa hemen kaçırmadan alım derim çünkü bir de stok sa fiyat coşar
bn de üretimi ve satışı durduruldu diye biliyorum hatta bkz. Nokıa 600 Satışa Çıkarılmayacak burda da yazı var bnce varsa hemen kaçırmadan alım derim çünkü bir de stok sa fiyat coşar