Nokia 603 ''yüklenemedi'' hatası.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 ''yüklenemedi'' hatası.
Öncelikle merhaba arkadaşlar ve kolay gelsin. Benim bir sorunum var. Ben bazı uygulamaları yüklerken ''yüklenemedi'' hatası alıyorum. Bu uygulamalar .sis/.sisx dosyasının isminde installer yazan uygulamalar. Bu uygulamalar da iki kez yükleme ekranı çıkıyor. Birisinde -sanırsam- installer yükleniyor, ikincisinde ise installer uygulamayı yüklüyor. Fakat ikinci yükleme ekranında yüklemeye hazırlanırken ''yüklenemedi'' hatası alıyorum. Bu uygulamalar başlıca Foursquire ve Viber (Foursquire'i hem maxicepten hem de Store'dan indirerek en az 20 kez yüklemeyi denedim). Bu iki uygulama benim ihtiyaç duyduğum uygulamalar. Telefonum Nokia 603 Belle FP1.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sis içinde sis olan uygulamalar dan bahsediyorsun siscontent ile içindeki sis i çıkar öyle direk yükle araya yükleyici olmaz ve çok daha hızlı yüklenir sertifikaya da birşey olmaz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Smartinstaller Olanların Aslında Hiç Hata Vermeden Yüklenmesi Lazım Ki Yeni Telefonumda 0(Sıfır) Hata İle Karşılaştım :)

Neyse Eğer Yüklenmiyorsa Onunda İçinde Asıl Dosyası Vardır Onu Yükle Yine Yüklenmiyorsa Telefonunda Problem Var Demektir :)

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
    Konu Sahibi
O asıl dosyayı nasıl çıkaracağım?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
O asıl dosyayı nasıl çıkaracağım?

SisEditör, SuperSIS, Siscontents Hangisini Kullanıyorsan Dosyayı Aç İçinde xxxxxx.sis Diye Bir Dosya Daha Olacak Onu Bir Konuma Çıkart Ve O Çıkanı Yükle..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Acaba sorunun telefonunun smart installer sürümünü güncellemek istemesinden ve güncelleyememesinden mi kaynaklanıyor? Diğer Qt kaynaklı uygulamaları yükleyebiliyorsan ayrı konu. Yüklü uygulamalardan smart installer sürümüne bak 2.25 den düşükse ve telefon hackliyse hacki deaktif et otomatiğini kapat ve telefonu yeniden başlat sonra söylediğin Qt kaynaklı uygulamaları yüklemeyi dene iyi akşamlar.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Telefonda hacki pasifleştir ve yüklemeyi (mobil veri açıkken) tekrar dene :oke:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
    Konu Sahibi
Hack yöntemi işe yaradı sağ olun.

asigsasi

asigsasi

Üye
daha önce smart installer olan uygulamaları sorunsuz yüklüyordum artık yükleyemiyorum bi ara telefonu ingilizceye aldım ondan sonra böyle oldu flash ve format harici bi çözümü olan varmı hack yamalarını kapattım denedim yine aynı tekrar ingilizceye aldım yine olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt