Nokia 603 Yetersiz Hafıza uyarısı.

Sponsorlu Bağlantılar

cugurel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Yetersiz Hafıza uyarısı.
Arkadaşlar Hafıza az. Önce C: telefon hafızasından bazı verileri silin ya da taşıyın uyarısı alıyorum. C'deki uygulamaları sildim bütün dosyaları E: ve F: ye aktardım ama hala 20 mb alanım var bir türlü artıramıyorum. İşin garip yanı dün 26 mb'dı hiçbir şey yapmamama rağmen 20'ye düşmüş durumda. Bunun bir çaresi var mıdır. FP2 ile oldu bu daha önce hep 90-100 mb alanım oluyordu.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tarayıcının önbelleğini temizle meyi dene

metboy38

metboy38

Üye
haritayı falan sil clean pogram var onu kur hep ondan dır n8 telimde c hafızan 192 mb şuan bunları yap senin hafızada acılır

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim bak şimdi o hatayı ram dolunca da verir hafıza dolunca da. Şimdi sen eğer c ye herhangi bişey yüklediysen sil ve hafıza kartına kur. Daha sonra foto ve video nun kayıt yerine bak oraya kayıt olmamasına dikkat et. Sonra da tarayıcı geçmişini ve çerezleri de sil. Tabi bunlar hafıza için. Eğer ram dolu ise appstop veya ramblow gibi arkaplanda açık olan uygulamaları kaldıran program kullan. ;)

cugurel

Üye
    Konu Sahibi
C: hafızasında kurulu tek bir uygulama yok. Office uygulamalarını bile kurmadım C: ye kurulduğu için. Ramblow da kullanıyorum, mobile cleaner da. Devamlı da temizlik yapıyorum zaten. Vide ve foto kaydetme yerim de hafıza kartı zaten :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:S format at kökten kurtul derim ama hafızan neden o kadar doldu ki

weareyoung

weareyoung

Üye
kardeş internette bunun gibi yüzlerce konu açılmış aç onlara bak :pro:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aynen format at

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Format atınca da hack işiyle uğraşıyorsan eğer direk hard format at baştan yap herşeyi ama hack le falan uğraşmıyorsan soft format at kardeşim. sonra zaten istediğin kadar hafıza açılacaktır...

arap04

Üye
ben şöyle bi yöntem buldum activefield programı var yine bu sitede onu yükledim telefondaki gizli dosyaları bile gösteriyor sizde o dosyaları silip hafızayı boşaltabilirsiniz ben öyle yaptım rahatladım şiddetle tavsiye ediyorum

MaxipmaN

Üye
ben şöyle bi yöntem buldum activefield programı var yine bu sitede onu yükledim telefondaki gizli dosyaları bile gösteriyor sizde o dosyaları silip hafızayı boşaltabilirsiniz ben öyle yaptım rahatladım şiddetle tavsiye ediyorum

yanlış dosyaları silersek nerden bilcez benim onerim mobile cleaner ama 20 mb sansasyonel bir rakam ramblow da sadece ram boşaltır c hafıza ile alakası yok

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
format at kurtul en kolay yolu. .

Üst Alt