Telefon Tavsiyesi Nokia 603, Xperia Tipo, Mini 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603, Xperia Tipo, Mini 2
Daha önce konu açmıştım.Tipo mini2 ve gio arasında tavsiyeleriniz doğrultusunda Tipo'ya karar vermiştim.
ancak para elimden uçtu gitti :D
şimdi elime tekrar para geçecek.
Bu sefer Tipo,mini2,603 arasında kaldım.
Daha önceki konumda da belirttiğim gibi daha önce T10 kullandım ve bunalıma girip 2700 'a geri dönmüştüm.
şimdi bu 3'ü arasında seçim yapacağım.
aradığım özellikler,
ekran büyüklüğü (T10 ekranı küçük geliyordu T10'a göre büyük olsun yeter )
kamera ( Fotoğraf makinem yok o yüzden fotoğraf çekiceksem telefon ile çekiyorum.)
Şarj süresi ( mesaj çeken eden birisi değilim. 2700'ın şarjı 4-5 gün gidiyor. en azından 2 gün gitse yeter)
siz olsanız hangisini seçersiniz ya da Maximum 520 TL ye önereceğiniz başka telefon var mı ? ( bimeksfiyatlarına göre)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o fiyata android alınmaz alacağın android 1000tl üstü olacakki bişeye benzesin gidip tipo alacaksın cortex a5 işlemci 800 mhz yetersiz adreno 200 gpu bişeye yaramaz ics alacakmış buna kanıpta alma ben 603 derim en azından tipodan daha iyi güçlü işlemcisi ramı galaxy mini 2 ve tipo bişeye yaramaz kesinlikle 603 öneririm

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşa katılıyorum o fiyata android alınmaz o sürümlere uygulama ve oyun da çıkmıyor hem o segment deki telefon lar 603 ün kamera sı ile yarışamaz kullanışlı ve başarılı stabil bir telefon 603 al kesinlikle

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata android alınmaz alacağın android 1000tl üstü olacakki bişeye benzesin gidip tipo alacaksın cortex a5 işlemci 800 mhz yetersiz adreno 200 gpu bişeye yaramaz ics alacakmış buna kanıpta alma ben 603 derim en azından tipodan daha iyi güçlü işlemcisi ramı galaxy mini 2 ve tipo bişeye yaramaz kesinlikle 603 öneririm
yorumunuz için teşekkürler.
bende öyle düşünüyorum.arada uçurum gibi donanım farkı var ancak biri belle biri android,
dediğim gibi fazla oyun uygulamayla işim yok.
belli başlı şeyleri indiririm. bu arada tipo zaten ics .
ics alacak olan mini2

- - - Eklendi - - -

arkadaşa katılıyorum o fiyata android alınmaz o sürümlere uygulama ve oyun da çıkmıyor hem o segment deki telefon lar 603 ün kamera sı ile yarışamaz kullanışlı ve başarılı stabil bir telefon 603 al kesinlikle
603'ün kamerası gerçekten de güzel çekimler yapabiliyor.
ancak sabit odaklı bir kullanan olarak yakın çekimleri nasıl sizce ?

gkcll

gkcll

Üye
kamera ayarlarında makro çekimini seçersren gayet güzel

avast

avast

Üye
Daha önce konu açmıştım.Tipo mini2 ve gio arasında tavsiyeleriniz doğrultusunda Tipo'ya karar vermiştim.
ancak para elimden uçtu gitti :D
şimdi elime tekrar para geçecek.
Bu sefer Tipo,mini2,603 arasında kaldım.
Daha önceki konumda da belirttiğim gibi daha önce T10 kullandım ve bunalıma girip 2700 'a geri dönmüştüm.
şimdi bu 3'ü arasında seçim yapacağım.
aradığım özellikler,
ekran büyüklüğü (T10 ekranı küçük geliyordu T10'a göre büyük olsun yeter )
kamera ( Fotoğraf makinem yok o yüzden fotoğraf çekiceksem telefon ile çekiyorum.)
Şarj süresi ( mesaj çeken eden birisi değilim. 2700'ın şarjı 4-5 gün gidiyor. en azından 2 gün gitse yeter)
siz olsanız hangisini seçersiniz ya da Maximum 520 TL ye önereceğiniz başka telefon var mı ? ( bimeksfiyatlarına göre)

Kardeş nokia 603 ün ekranı bir apple ekranından farkı yok ama android in rahatlıgını bulamassın bunu daha oncede soyledim ben mini2 ile internetten kaçak lig tv izliyorum bikere t10 dan sonra sana 2 side süper gelir tiponun ekranı bildigim kadarıyla 256 k renk mini2 nin 16 milyon renk sen gidip incelersen nokianın ekranına asık olursun bu kabulum bende etkilenmistim ama symbian kapalı bir işletim sistemi ve uygulaması cok az ben mini2 de nfs shift gtaIII oynuyorum ona gore dusun

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
t10 da başıma gelenlerin birdaha gelmemesi için dua ederek t21 yani maxiplus5 aldım.şuan çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...