Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 603 wireless sorunu, lütfen yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07
Üye
Konu Sahibi
nokia 603 wireless sorunu, lütfen yardım...
Arkadaşlar , telefon wifi ye bağlandığı halde internete girmiyor. Opera, kendi wep programı ve ovi mağazadan hiçbir siteye girmiyor. Wifide srun yok yanımdan arkadaş her türlü geziniyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
[ENGİN]
Üye
operadan girmek için gelişmış'ten baglantıyı wlan olarak seçmelisin ama sen ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerinden wlani ôncelıklı olarak secmelisin o ayarlara bir bak arkadaşım
umt07
Üye
Konu Sahibi
ağ hedeflerine baktım orada sadece türkcell internet ve wap var. Orda eklemeye basıp wlan ismini fln mı seçmem gerekiyor? Şuan wirelessli biyerde değilimde deneyemiyorum hocam.
Tr_SERGEN
Üye
normal tarayıcıdan giriyorsan yer imini düzenle de ve erişim noktasını kolay wlan olarak işaretle örnek olarak google yer iminin üzerinde yap
umt07
Üye
Konu Sahibi
ustam yer iminden yapınca sadece o site için mi yok sa tüm siteler için oluyor mu?
[ENGİN]
Üye
dostum bildirim barindan wifiyı açıp tarattiktan sonra bulunca tekrar bıldırım barından baglantını wlan olarak seç
5800v60
Üye
saçma sapan bilgiler yazıp durmayın.arkadaşım yapman gereken bu.önce wifiyi tara bağlantını seç.şifreni gir nete bağlan.sonra sırasıyla ayarlar bağlantı ağ hedefleri seçenekler varsayılan bağlantı ve wifini seç ok.çıkmadan seçenekler önceliği değiştir de ve wifini enüste taşı.yani en üstte kullandığın bağlantı olmalı bu kadar.