Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 603 Ucuzlarmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ParduSS
Üye
Konu Sahibi
Nokia 603 Ucuzlarmı?
Arkadaşlar istersem telefonu şuan gidip alabilirim. Ama sizce telefon haziran da ucuzlarmı sizce nekadar ucuzlar 603 electroworldde 599 tl aveade 580 tl yani haziranda indirime girse cok fiyat farkı olurmu yoka gine aynımı olur?
pRime.
Üye
Fiyati bir sure 550 600 civarinda olur o telefonun bence.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Daha ucuzlamaz ya 5800 bile hala daha 400 tl'den yukarı fiyatta satılıyor.
osmcgrgenc
Üye
603 en düşük 550TL olur bi kampanyayla 500TL olur.
[ENGİN]
Üye
yaza dogru bir miktar ucuzlar fp1 güncellemesinden sonra
klongs
Üye
pek sanmıyorum 5800 bile teknosada 500 tlydi
ParduSS
Üye
Konu Sahibi
ya aslında bence yaza dogru fp1 ile daha pahalı olmazmı
MrExpert
Üye
Haziranda ucuzlaması gayette muhtemeldir..
gölgee_65
Üye
Bence bu telin fiyatının düşmesi çok muhtemel olacaktır çünkü 1 ay içinde fiyatının yaklaşık 100 tl civarında değiştiğini gördüm sebebi ise telden tam olarak anlamayanlar ilk kamera ve flaşına bakıyor ve görüntülü konuşma desteği de olmaması teli pek revaçta tutmaz diye düşünüyorum
papakudioflu
Admin
haziran a kadar nokianın yeni 5-6 model daha piyasaya sürecegini düşünürsek muhtemelen ucuzlayacaktır zaten operatörlerin bu cihaz için kampanya yapmaları fiyatın düşüceginin habercisidir
haziran a kadar nokianın yeni 5-6 model daha piyasaya sürecegini düşünürsek muhtemelen ucuzlayacaktır zaten operatörlerin bu cihaz için kampanya yapmaları fiyatın düşüceginin habercisidir