Nokia 603/ü Olanlar Bi Zahmet :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603/ü Olanlar Bi Zahmet :)
Beyler Ben Yeni Aldımda Telefonu Sizin Bi Fikrinizi Alayım Dedim Şarjıznz Kaç Gün Gidiyor Kullanım Nasıl Nete Giriyormusnz Yada Çok Şarkımı Dinliyorsunz Dinlemeden Kaç Gün Gidiyor Bi Zahmet Yazarmısınz Şimdiden TeşekkürLer. :)

mining-

Üye
şarji 1buçuk gün gidiyo.sürekli mesaj ve internetle.kullanımı çok rahat ben çok memnunum.hayırlı olsun

leqo35

leqo35

Üye
güç tasarruf alıp fazla kullanmadığın zaman 4 güne kdr dayanıyor.ben genelde oyun,net de çok dolaşıyorum msjlaşıyorumda 1,5 gün 2 gün gidiyor.ztn kullaklıkla müzik dinlemek gerçekte çok zevkli ama düşürmemeye gayret et yandaki plastik pek iyi değil yaklaşık 40 cm den düşürdüm plastik biraz hasar gördü ama cam ı çok sağlam kolay kolay çizilmez deri kılıf almanın öneririm

anilakbay

Üye
Çok karıştıran kurcalayan biriysen 1 yada 1,5 gün gider. Ben sürekli internet ya da uygulamalarla uğraştığım için 1 gün dayanıyor ancak. Güç tasarruf modu felanda kullanmıyorum.

great14

great14

Üye
Eğer sadece alo dersen tasarruf modunda kullanırsan 4 5 günü buldurursun
Ama internet mesaj konuşma vb kullanırsan 1 1.5 taş çatlasın 2 gün gider bu da yeterli gelir

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
hemen götür geri ver. nokia pişmanlıktır.

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Pişmanlık Olurmu Yhaa.. :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
hayatta iki şeyden vazgeçme
biri iyilik öteki nokia :D

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
aşırı oynuyorum ayarlarla falan birazda arka plandaki uygulamalar 1 gün gidiyor şarjı :)

ama normal kullanımda 3 günü gördüm :)

bela20122

bela20122

Üye
bendede 603 var çok güzel bi cihaz memnun kalcaksın nokıa pişmanlıktır diyen arkadaşada aldırma o biraz uçmuş

h.ozdemir09

Üye
appstopla arka planda çalışan uygulamalaru kapat fazla internete girme wifi kapalı olsun 3g kapalı olsun opera kapalı olsun 5 6 günü görüyorsun ama sürekli wifi açık olursa 1 gün dayanır. Ki ben sürekli internet kullanıyorum her akşam yada birbuçuk günde bir şarja takıyorum

mikail_6

Üye
"Nokia pişmanlıktır" yorumunu getiren arkadaş Android'de nasıl bir enerji tüketimi deneyimliyor, merak ettim :) Kapsamlı kullanımda 1.5 veya 2 gün gayet güzel ve tasarruflu bir süre. Şu an aktif olarak 808 kullanıyorum, kullanımımdan kaynaklı her gün şarj etmek durumundayım. 3G ve Wi-Fi enerji tüketimine gelecek olursak; 3G ve şebeke tek bir parça tarafından karşılanırken Wi-Fi için ayrı bir çip bulunuyor bu nedenle wi-fi açık olduğunda çok daha fazla enerji tüketimi yaşanacaktır. Operatörden aldığın bir internet paketin varsa öncelikli olarak bunu tercih etmen ve her iki modülü de aynı anda açık tutmamanı öneririm. Ayrıca ana ekranlarda kullandığın çevirimiçi widget'lar da sürekli bağlantı sağlayacağından ve her biri ayrı birer uygulama olduğundan ekstra enerji kullanımı sağlar. Ama akıllı telefon devri artık; her akıllı telefonun enerji tüketimi aşağı yukarı 1 - 1.5 gün civarında. Gönül rahatlığıyla kullan, için rahat olsun derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt