Nokia 603 Symbian Belle Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrblue58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Symbian Belle Yardım
Arkadaslar 3-4 ay önce Nokia 603 cihazını satıl almıstım Symbian Belle isletim sistemli. Ve bugün telefonda hiç sorun yokken sinemada kapatmam gerekti ancak bi daha açamadım. Telefonu açıyorum titriyor sonra yükleme ekranı geliyor (beyaz toplar) ardından takılıyor kalıyor siyah bi ekranda uzun süre bekledim ancak açılmadı. Bugün üstüste baya program falan yüklemistim. Virüs oldugunu tahmin ediyorum dedigim gibi telefon hiç açılmıyor. Servisede vermek istemiyorum bir iki gün sonra tatile çıkacagım. Bilgisi olan veya daha önce bu olayla karsılasan biri ne yapabilecegimi detaylı bi sekilde anlatırsa çok sevinirim simdiden tesekkürler..

oguz yasar

oguz yasar

Üye
hard format at

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartı varmı bılmıyorum ama varsa çıkarıp açmayı dene olmazsa format atman gerekecek

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu sorun Bende hx patcher programını indirip ayarları kurcaladigim zaman oldu reset attı ve aynı senin dediğin gibi oldu tek çözümü var fakat fotoğraf video düzenleyici ve market siliniyo forumdan araştırıp indirebilirsin onları telefona
ışte çözüm: kapalıyken sırasıyla menü tuşu kırmızı açma tuşu kamera ve ses kısma tuşuna basılı tut sim takılıyken pin kodu sorar ve telefonuna kavuşursun

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
Arkadaşım Bu senin Yüklediğin programlardan dolayı çoğu telefona fazla program yüklersen üst üste telefon kaldırmaya bilir.Yani virüs var telefonunda ya da havıza kartında.Önce Hafıza kartını çıkar telefonu açmaya çalış telefon açılırsa demekki senin hafıza kartında virüs vardır. Ya da telefonun kaldırmıyordur.Eğer yine telefonun açılmazsa telefonun usb kablosu varsa telefonu biçimlendir ya da diğer arkadaşlarımın dediği gibi formatlıyacaksın. Bundan sonra programlarını telefonunna zarar vermecek uygulamalar yükle. Yüklemeden önce telefonunu tarat.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Kardeşim eğer Arkadaşların dedikleri gibi olmassa Flash atman gerekir. oda forumda s^3 destek konusunda mevcut 603 için navifirmden 112.10.1404 indir kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt