Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 603 signed olayı nedir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb3435
Üye
Konu Sahibi
nokia 603 signed olayı nedir ?
beyler forumda bu konu daha önce açıldı mı diye araştırdım fakat bir türlü bulamadım. telefonu yeni aldım ve haliyle belle işletim sistemine uzağım. çoğu oyunun signed olduğunu gördüm. bunu nasıl halledebilirim?
Cihanî Sultan
Üye
Signedlik sorun değil ki?
tarxhn
Üye
yuklesene yada hack yap rahat rahat ne var yok yukle
fb3435
Üye
Konu Sahibi
yani telefona hiçbir işlem yapamdan signed oyunlar çalışabilecek öyle mi?
Cihanî Sultan
Üye
Signed uygulama hacksiz telefonlara da hacklilere de doğrudan kurulabilir.
Unsignedlar ise "sadece" hacksiz telefonlara kurulabilir.Sorunu anlamadım.
arkadaşlarım kafamı bulandırdığı için bende yanlış anlattım sanırım. olay şu, telefona hack yapmadan çoğu oyun çalışmıyormuş? ve bu olaya signed dendiğini söylediler. cahilliğimin kusuruna bakmayın öğrenmeye çalışıyorum
arkadaşlarım kafamı bulandırdığı için bende yanlış anlattım sanırım. olay şu, telefona hack yapmadan çoğu oyun çalışmıyormuş? ve bu olaya signed dendiğini söylediler. cahilliğimin kusuruna bakmayın öğrenmeye çalışıyorum