Niizuma.Eiji Üye M.TOLGA' Alıntı: Kullanicisi olarak kesinlikle 603 tavsiye ediyorum ... Genişletmek için tıkla ... 5 ay sonra konu hort.Hortlatmak için çok mu aradın bu konuyu ?
M.TOLGA' Alıntı: Kullanicisi olarak kesinlikle 603 tavsiye ediyorum ... Genişletmek için tıkla ... 5 ay sonra konu hort.Hortlatmak için çok mu aradın bu konuyu ?
paradox07 Üye 603 çok eksik gibi geliyor ya ace in özellikleri falan daha iyi gibi.işlemci hızı o kadar fark yaratır mı?
603 çok eksik gibi geliyor ya ace in özellikleri falan daha iyi gibi.işlemci hızı o kadar fark yaratır mı?
crazy_oruc Üye paradox07' Alıntı: 603 çok eksik gibi geliyor ya ace in özellikleri falan daha iyi gibi.işlemci hızı o kadar fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla ... evet çok fark yaratır. Işlemcinin yani sıra ekran kalitesi de çok düşük ace nin. Android falan çok uygulama var ama o işlemci ile hiçbirşeye yaşanıyor
paradox07' Alıntı: 603 çok eksik gibi geliyor ya ace in özellikleri falan daha iyi gibi.işlemci hızı o kadar fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla ... evet çok fark yaratır. Işlemcinin yani sıra ekran kalitesi de çok düşük ace nin. Android falan çok uygulama var ama o işlemci ile hiçbirşeye yaşanıyor
paradox07 Üye Ace e baktım,millet pixellerini görcez nerdeyse diyor ama bence gayet iyiydi çözünürlüğü.telefon güzel gibiydi
Ace e baktım,millet pixellerini görcez nerdeyse diyor ama bence gayet iyiydi çözünürlüğü.telefon güzel gibiydi
crazy_oruc Üye paradox07' Alıntı: Ace e baktım,millet pixellerini görcez nerdeyse diyor ama bence gayet iyiydi çözünürlüğü.telefon güzel gibiydi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle çok kötü bi ekrani var.
paradox07' Alıntı: Ace e baktım,millet pixellerini görcez nerdeyse diyor ama bence gayet iyiydi çözünürlüğü.telefon güzel gibiydi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle çok kötü bi ekrani var.
paradox07 Üye Ne biliyim ekranı gayet güzeldi bence.benim 603 pek hoşuma gitmedi.menüsü falan aşırı basit.görsellik sıfır.
Ne biliyim ekranı gayet güzeldi bence.benim 603 pek hoşuma gitmedi.menüsü falan aşırı basit.görsellik sıfır.
incitemfm Üye paradox07' Alıntı: Ne biliyim ekranı gayet güzeldi bence.benim 603 pek hoşuma gitmedi.menüsü falan aşırı basit.görsellik sıfır. Genişletmek için tıkla ... acein ekranı iphone 3gsle aynı çözünürlükte kardeşim
paradox07' Alıntı: Ne biliyim ekranı gayet güzeldi bence.benim 603 pek hoşuma gitmedi.menüsü falan aşırı basit.görsellik sıfır. Genişletmek için tıkla ... acein ekranı iphone 3gsle aynı çözünürlükte kardeşim