Telefon Tavsiyesi Nokia 603 Mü Samsung Galaxy Ace Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdullah155

abdullah155

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Mü Samsung Galaxy Ace Mi?
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım uygulama bakımından samsung u tercih ediyorum ama çözünürlük ve donanım nokia yı tercih ediyorum. bu telefonları kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim işlemci olarak nokia daha hızlı görünüyor ama kullanma fırsatım olmadı kullanan varsa lütfen yardım ?

oguzaydin

Üye
603 :oke:

fatih_347

Kapalı Hesap
ace

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
hertürlü 603 :oke:

abdullah155

abdullah155

Üye
    Konu Sahibi
Bende 603'ü düşünüyorum ama samsung ace'nin android olması kafımı karıştırıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bende 603'ü düşünüyorum ama samsung ace'nin android olması kafımı karıştırıyor

android olması kafanı karıştırmasın öyle lanet bi telefon görmedim ben aldım şimdi satmaya çalışıyorum ne gibi sorunları vardı dersen

tarayıcısı yavaş

ram düşük 268 mb ram var zaten yarısını android kaplıyor

ekran kalitesi düşük

603 ona bin basar

• Beğen
Tepkiler: abdullah155 ve Amaru Shady
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kesinlikle 603.

• Beğen
Tepkiler: abdullah155
Jrcan1

Jrcan1

Üye
603 :oke:

• Beğen
ParduSS

ParduSS

Üye
603

• Beğen
M.TOLGA

M.TOLGA

Üye
Android herkesin ağzina dolanmiş millet nokia 'nin hiç uygulamsi yok saniyor herhalde ben yaklaşik 4 aydir 603 kullaniyorum ve çok memnunum.hd oyun oynaniyor fp1 güncellemsi ile telefon baya hizlandi güneşte hiç ama hiç parlamiyor ekrani (clearblack) . Kamerasi gerçekten htc sensationdan daha güzel (kendi babamda var). Benden tavsiye kesinlikle ama kesinlikle bu fiyata kaçirilmiyacak süper bir telefon ...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Android herkesin ağzina dolanmiş millet nokia 'nin hiç uygulamsi yok saniyor herhalde ben yaklaşik 4 aydir 603 kullaniyorum ve çok memnunum.hd oyun oynaniyor fp1 güncellemsi ile telefon baya hizlandi güneşte hiç ama hiç parlamiyor ekrani (clearblack) . Kamerasi gerçekten htc sensationdan daha güzel (kendi babamda var). Benden tavsiye kesinlikle ama kesinlikle bu fiyata kaçirilmiyacak süper bir telefon ...

İçinde 603 geçen bütün karşılaştırma konularını bulup hortlatmışsın helal olsun...

Ace ile karşıştırınca tamam 603 daha iyi ama abartma.Daha önce Android-IOS işletim sistemli bir telefon kullanmamışsın galiba onlarla kıyaslarsa Symbian'da hiç uygulama yok.Tabi Ace ile bunlardan ne kadar performans alırsın orası ayrı bir konu.Ayrıca HTC Sensation her açıdan daha üstün bir telefon.Kamerasından işlemcisine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt