nokıa 603 kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 603 kulaklık
nokıa 603 kulaklıgındaki tuşla müzik degişmiyor önceki telefonumda (6300) onda degişiyordu. 603te ise begenmedigin şarkıyı degiştirmek için tuş kilidini açmak gerekiyor ne sinir bozucu bi durum :vur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeni kulaklıklarda o tuş sadece arama yanıtlamaya yarıyor ileri geri tuşu olan bir kulaklık alman gerekli.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok Hasan wh-701 değil yani ben şubatta aldım ama çıkmadı wh-701.. N9 un da kulaklığını dahi açmadım daha öyle jelatinli duruyo valla :)

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
yok Hasan wh-701 değil yani ben şubatta aldım ama çıkmadı wh-701.. N9 un da kulaklığını dahi açmadım daha öyle jelatinli duruyo valla :)

peki ileri geri tuşu olan nokıa 603e uyumlu bi kulaklık önerebilir misin ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Wh-701

CasuS_87

CasuS_87

Üye
3.5 mm jack girişlilerin hepsi olur ;) Bul yeterki :)

Uruloki

Uruloki

Üye

N9 da zaten wh-701 çıkmıyor wh-901 var ama onuda tr de sunmadılar başka bir kulaklık var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
İlla ileri geri tuşu olsun istiyorsan WH-701 ama bence o paraya Creative EP-630 çek müzik keyfini yaşa

aleranol

aleranol

Üye
forumda symbian^3 uygulamalar bölümünden müziğe gir. Yada dzmusic diye arama yaptır o uygulamayı kur işe yarar. İstediğin bir fiziksel tuşu istediğin işleve atayabiliyorsun.

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
wh-701 kulaklıgı bulamadım nerden buluruz bu insan icadını ?

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
wh-701 kulaklıgı bulamadım nerden buluruz bu insan icadını ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...