bulldoq
Üye
Nokia 603 internet sorunu
Merhaba arkadaşlar,araştırdığım ancak bir türlü çözemediğim bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Nokia 603 cep telefonumu daha 3 hafta önce aldım.Mobil veri ve wifi kapalıydı hiçbirşey yokken birden sürekli sol üst köşeden bağlanılamadı bağlantı yok diye uyarı vermeye başladı.Bağlanamaması çok normal çnkü internetler kapalı ancak ben bağlanması gerektiren bir programda değildim bir keresinde mesaj yazarken oldu bir keresinde angry birds oynarken oldu hatta bir kez alarmı kurarken oldu.Anladığım kadarıyla benim grdiğim uygulamalarla alakalı bişey değil.Bu uyarıları verdikten sonra wifiyi açmaya çalıştığımda internete şifresini yazıyorum ancak bir türlü bağlanmıyor hemde hiç bir tepki vermeden.Mobil veriyi açtığımda da internette facebook'a deneyince vb. kesinlikle girmiyor hatta hangi erişim noktasnı seçmemi istediğimi bile sormuyor (erişim noktaları vs. hepsi ayarlı ondan eminim).Özetle sorunum şu:Telfon durp dururken nete bağlanmak istiyor bağlanamadıktan sonra da ben istesem de internete bağlanamıyorum.
Yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
telefonun sebekesı gıdınce mobıl verı acıkken ınternet baglantısının gıttıgı hakkında bılgı verr. Sen uygulamaları kontrol et bakalım ayarlarada bır bak hıc yapamassan aynı uyarıyı verıyorsa bırde telfoncuya goster veya teknık servıs ara konus onlar sana yardım ederler .