nokia 603 ile ilgili yardım...!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badboys1990

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 ile ilgili yardım...!!!!!
öncelikle merhaba ben bi kaç gün önce nokia 603 telefon aldım ilk dokunmatik telefonum telefona yabancıyım aldığım ilk gün telefon menüsünde E! diye bişey var ne olduna bakmak için tıkladım fakat telefon kendini kitledi hiçbişey yapamadım kapatamadım bile arkasından bataryasını çıkardım neden olmuş olabilir arkadaşlar birde telefonda 2 defa tuş kilidini açınca ekranın % 90 ında karıncalanma oldu bi kaç saniye sonra düzeldi bunlar neden olmus olabilir arkadaşlar bunun dışında bi problemim yok yardımnlarınızı bekliyorum teşekkürler

benderhomer

benderhomer

Üye
hatalı üretim olabilir telefonunu servise vermelisin bence. En azından onlar kesin birşey diyebilir.

badboys1990

Üye
    Konu Sahibi
hatalı üretim olabilir telefonunu servise vermelisin bence. En azından onlar kesin birşey diyebilir.
bilemiyorum işte kardeş sadece 2 defa yaptı böyle bişey ama onun bide şarj dışında başka sorun yok şarj çabuk gidiyor

- - - Eklendi - - -

yokmu yardım edebilecek birisi :(

backwater

backwater

Üye
şarjın çabuk bitmesi normaldir tabii telefonla sık sık ugrasırsan , eğer uğraşmadıgın halde gidiyorsa garantiden bence yeni telefon talep et

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
servise götür

badboys1990

Üye
    Konu Sahibi
şarjın çabuk bitmesi normaldir tabii telefonla sık sık ugrasırsan , eğer uğraşmadıgın halde gidiyorsa garantiden bence yeni telefon talep et
şarjı 1.5 günde tek çizgiye indi ara sıra facebok youtube google oyun falan yapıyorum en fazla 10 15 dk kurcaladım zaman günde 1-2 saat kurcalıyorum toplam bu normalmi acaba birde ekranda başlıkda yazdığım gibi 2 defa öyle bişey geldi başıma daha olmadı problem olurmu

badboys1990

Üye
    Konu Sahibi
çok sorun yok telefonda ama daha yeni alınca ilk aldığımda böyle şeyler yapınca biraz korktum ilerde tekrarlamasından servisle falanda uğraşmak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt