Nokia 603 Hungeon Hunter 2 Hd problemi.. Yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Hungeon Hunter 2 Hd problemi.. Yardım lütfen..
Arkadaşlar oyunun 1.00(7) ve (6) versiyonlarını denedim ikiside yavaş yavaş da olsa yüklendi. Sonra oyunu büyük bi heyecanla açtım çünkü rpg oyunlarına bayılıyorum. karakteri gln oluşturdum starttan sonra kırmızı bar çubuğunun dolmasını bekledim. ve sonra oyun aslında açılmış oluyor ama ekran kararıyor oyundaki simgeler zorda olsa görülebiliyor. telfon donuyor ve bataryasını çıkarıp takmam gerekiyor.

birşey daha sormak istiyorum: bu oyunu yaklaşık 1 saatte yükledi sizce normal mi syükleyen arkadaşlarda da bu kadar uzun sürdü mü?

Yardım eden herkese teşekkür edeceğim..

Uqur5445

Üye
magazadan yeni surumunu şatın alman lazım bende denedim ama olmadı 6 ve 7

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
aynen bendede öyle tek çare mağazadaki yeni sürümü almak

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mağaza diyorsunuzda ztn 3 tl alınamaycak bişey değil. Ama aratıyorum dungeon diye hiç bişey bulmuyor. Veya pcden telefon secimini kaldırıp bakıyorum daha sonra telefonu seçip linki yapıştırıyorum bu uygulama telefonunuza uygun değildir dio. Sizde nasıl gözüküo bu uygulama anlamış değilim.

Polymath

Polymath

Üye
Bende 603 kullanıyorum dediklerinin aynısı oldu. Sanırım bizim tele uygun değil :)

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
inş uyumlusu çıkar bunun 3.oyunu gelcekmiş 2.nesillere die dutdum ama nekadar doğru blmem

covar

covar

Üye
bende sorun yok

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
covar tel modelin 603 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt