nokia 603 hafızası gittikçe doluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fb3435

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 hafızası gittikçe doluyor
evet beyler sorun bu. Her gün yavaş yavaş hafıza azalıyor. Ne yapmalıyım? Bu arada tüm programları hafıza kartına yüklüyorum

----------Eklendi @ 22:43:21 ---------- Yazıldı @ 22:35:00 ----------

yardım ederseniz çok mutlu olurum

06kubilay06

06kubilay06

Üye
nasıl yanı kendın mı birseyler yukluyosun yoksa kendınden mi azalıyor eger kendınden azalıyorsa sistem her konusma detayına kadar içinde barındırıyor olabilir ve internete baglanıyorsan on belleğin doluyordur o yuzden dir:oke:

fb3435

Üye
    Konu Sahibi
peki önbelleği nereden silebilirim ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ben e5 kullanıyorum ona gore solıyım herhangı bır sıte aç sonra secenekler de ayarlar arama geçmişini temizle de ama 603 de aynısımıdır bılmem istersen başka bır konu aç ama onbellek en fazla 10-20 mb boyutundadır sorun baska yerdende kaynaklanıyor olabilir ben e5 kullanındıgım için pek yardım edemiyorum

fb3435

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için teşekkürler kardeş. Opera mininin önbelleğiyle çözdüm işi

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ö.deil ama solıyım nokia guvenlık için senın her admını kaydeder ve bunu çeşitli onbelekler yaparak kaydeder orn internet onbelleği arama on belleği msj mms vs. gibi bunu kullanım kılavuzunda nasıl sılecegını goterır ben kendı telefomun yavaslamaması için her ay tum on bellekleri düzenli simesini soledim sende oyle yap her ay duzenlı silsin telefonun yavalmaz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt