Nokia 603 FP2 HACKED V:02

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 FP2 HACKED V:02
* Başlıkta nasıl yazacağımı bilemediğim için hacked yazdım. Tam hackli değil fakat unsigned uygulamaları yükleyebilirsiniz.

* Widgetler değiştirildi. (kırmızı neon çerçeveli dijital saat ve neon toggle iconlar, uyumlu ve seksi görünüyor)

* e:effects içine tema efektleri atılabilir.

* yazı tipi sade ince nokia pure (çok tatlı duruyor, karizma bi yazı şekli oldu)

* işlemci %100 e getirildi. (bataryayı ölçtüm normalde benim şarj ortalama kullanmamla 52 saat gitti orjinal yazılımla şimdi 43 saat gidiyor) (ama telefon uçuyor, kullanıcı arayüzü hızlanıyor bayağı daha güzel)

* tarayıcı önbelleği Ê^ye alındı. (c şişmiyor)

* başka ne yaptım yav hatırlamıyorum. en önemlileri bunlar işte...

umarım beğenirsiniz. ha bide uda'dan shazam office cart curt uygulamaları kaldırdım. 253mb c ile açılıyor... bi de splash screen farklı.. hoş kelebekli falan bişey forumda buldum. ondan sonra bi amcayla çocuk gibi bişey el sıkışıyor işte klasik...

• Beğen
Tepkiler: kartal076

haqanguven

haqanguven

Üye
hayırlısı olsun..

mroy

Üye
hadi merakla bekliyoruz teşekkürler emeğine sağlık

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
linkler eklendi...

can94ozkan

Üye
kardeşim kurdum da telefon açılıyor ana ekran geliyo sonra donup kendini yeniden başlatıyo her defasında aynı şey oluyor

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
tekrar bi flash atsana hocam. sırf sen dedin diye tekrar flash attım ben de problem olmadı...

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
bu şimdi orjinal mi yoksa hackli mi

- - - Eklendi - - -

sadece bu dosyalarla mı flash atılacak rar ın içinde sadece 3 dosya var

- - - Eklendi - - -

rar içinde ki dosyaları orjinal sürümdeki dosyarla yer değiştirip öle mi yükleyecez yoksa çünkü orjinal 500mb civarı seninki 200mb

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
orjinal değil cfw. hackli değil ama unsigned uygulamalar yükleniyor. sadece mod falan atamazsınız rompatcher olmadığı için...

rar ın değil rar'ların hocam... iki tane rar var ikisindeki dosyaları RM-779 klasörünün içine atacaksınız. uda boyutu falan küçük olduğu için boyut da küçülmüştür haliyle...

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
orjinal değil cfw. hackli değil ama unsigned uygulamalar yükleniyor. sadece mod falan atamazsınız rompatcher olmadığı için...

rar ın değil rar'ların hocam... iki tane rar var ikisindeki dosyaları RM-779 klasörünün içine atacaksınız. uda boyutu falan küçük olduğu için boyut da küçülmüştür haliyle...
peki bunu kurduktan sonra orjinale flash la dönebiliyormuyuz

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki dönebilirsin...

ky_nukro

Üye
web teyken tak die reset atıyor birde işlemciyi yüzdeyüze nasıl çıkartıoz cfw de

ismailnayir

Kapalı Hesap
?????????????

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Yükledim. Teşekkür ederim. Emeğine sağlık.

Edit: Usta yükledim ama telefon olduk olmadık yerde reset atıyor.

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o sorunun kaynağını buldum. fontu değiştirince oluyor. orjinal fontla tekrar upload ederim vaktim olduğunda...

• Beğen
Tepkiler: kartal076
ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
süper bir anlatım olmuş :D

kartal076

kartal076

Üye
Biraz daha geliştirilirse bende yüklerim :) :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt