Nokia 603 fp1 self format sonrası bozuldu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 fp1 self format sonrası bozuldu acil yardım
arkadaşlar geri yükle yaptım telefonu yarım saat sonra telefona self format attım baktım nokia açılış yazısı geliyor tam açılcak reset atıyor hard fotmat atmayı bilmiyorum flashda bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Self format ne ağa soft mu?

• Beğen
Tepkiler: halil3939

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# kardeş walla neyse adı artık önemli değil o gece gece kafa kalmadı ztn telefon gitti yardım edermisin ?

ANIL

ANIL

Admin
soft format atmışsın. flash atarak yazılımı tekrar kurmalısın. hard format için kamera, menü, ses kısma ve güç tuşuna bas. nokia gelince güç tuşunu çek. dil seçeneği gelene kadar diğerlerini bırakma.

• Beğen

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
güç tuşu derken neyi kast ettin kardeş ?

ANIL

ANIL

Admin
açma tuşu.

• Beğen

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
eYw kardeşim hard format attım sağ olasın telefon açıldı nsekiz çok teşşekkür ederim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yav bende dün orjinal ayarlara döndüm aynen Nokia yazısı geliyo tekrar yüklemeye geçiyo sürekli aynı işlem 2 buçuk saat bekledim dedim bu format atmıyor yiviyi yemiş bu dedim çıkardım bataryayı.. Orjinal ayarlara dönünce neden açılmıyor telefon anlamadım.. Hard format tuşlarıyla açtım en son artık bastım flashı..

MücahitTokgöz

aynısını bnde yaptım bnmkide daha açılmadı normal flasıda kabul etmedi dead flash attm düzeldi.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bu nokia 603 de sıkıntı var.bazen bendede telefon dönüyor..

uruno

uruno

Üye
hAFIZA KARTINI ÇIKARMAK LAZIM BÖYLE DURUMLARADA .UYGULAMA HAFIZA KARTINDA İSE TEL HAFIZASINDA BULUNA DOSYALAR OLAMAYINCA BAZEN CIVITABİLİYOR .MUTLAKA KARTIDA FORTMATLAMAK GEREKLİ.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende de 603 var hiç bi sorun yok hard format atın daha sonra hafıza kartını biçimlendirin telefonu flaşlayın temiz temiz kullanın.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya uyumsuz hiç uygulama program yok hepsi telefona uyumlu ama arada bir donma kasma
falan oluyoo yani ama çok çok nadir .

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/yeni-nesil-nokia-603-700-ve-701-belle-telefonlara-flash-atmak-660222.html#post4844427 buraya bir bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt