MücahitTokgöz
-
Konu Sahibi
-
Ben o kablo ile n8de baglaniyordum kulaklik girisnden ama nokia 500 baglanmiyor cunku kulaklik girisi av destekli degil buyuk ihtimal senin cihazdada yoktur yakin ozelliklerdeler cunku
Galaxy Ace'de tv out olayı yok ki başka model olmasın ? Sanırım girişler uysa yeter bir üye daha denemişti seslerin geldiğini ancak ekranın karanlık olduğunu söylemişti.peki son bişi sorucam mesela samsung galaxy ace in tv out kablosunun ucundaki girişi nokia 603 ü de geliyor model farkediyormu yoksa girişler uysa yetiyormu ? Çoksoru sordum ama yanlış şey almaktan korkuyorum
Galaxy Ace'de tv out olayı yok ki başka model olmasın ? Sanırım girişler uysa yeter bir üye daha denemişti seslerin geldiğini ancak ekranın karanlık olduğunu söylemişti.
Telefonundan Sırasıyla Ayarlar/Telefon/Aksesuarlar'a Gir, Eğer TV Çıkışı Diye Bir Seçenek Varsa Destekliyordur Telefonun
s60v3'ten bu yana tüm Nokia'lar tv çıkışını destekler belki arada bir iki tane desteklemeyebilir ama, sen kabloyu bul aşağıdaki resimde ki kabloyu bul ve tak.
kabloyu ben 20tl ye kadıköyde yazıcıoğlundan almıştım.tv de 3 lü av girişinin olup olmdığınıda sen bileceksin artık .yoksa altenatif olarak kablo scart dönüştürücü ilede kullanılabilir.oda 5 lira bişey.Bu kablolar ne kadar ? Ayrıca bizim tv'de bu çıkış var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?