Nokia 603 de Linklere Tıklayamıyorum Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 de Linklere Tıklayamıyorum Yardım!
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce nokia 603 aldım. Herşeyi çok güzel yanlız bir eksik var. Mail kutuma gelen maillerdeki linklere tıkladığımda tarayıcıdan adrese gitmesi lazım fakat hiçbir yanıt vermiyor tıklıyorum telefon titriyor fakat açmıyor siteyi. Acaba yazılımda mı sorun var diye düşündüm son yazılımı tekrar yükledim fakat sorun aynı. Acaba yazılımdaki eksikliklerden biri bu mu? 603 kullananlar deneyebilirmi acaba sadece bende mi böyle?

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
603 adına birçok konu açılmış yokmu hiç 603 kullanan ve dediğim yere bakabilecek olan?

5800v60

Üye
603 kullanıorum.sayfa geçişleri gayet iyi çalışıyo.gelen maili tıklıyorum anında açıyo tarayıcıdan.ayarları bi karıştır bakalım.

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
603 kullanıorum.sayfa geçişleri gayet iyi çalışıyo.gelen maili tıklıyorum anında açıyo tarayıcıdan.ayarları bi karıştır bakalım.
benim tek sorunum gelen maillerde bi internet adresi varsa tıklayınca o siteyi açmıyor. tek sorun bu bunu bi deneyebilirmisin sende açılıyor mu acaba?

hayabusa77

hayabusa77

Üye
yok bendede aynı mesajlardaki linkleri felan açmıyo yazılımsal desem değil ilk aldığımda böle değildi çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt