PYTHONs Üye crazy_oruc' Alıntı: sanırsam bu o şekilde değil işlemcilerinki farklı. Çünkü telefonun ayrıntılı bilgilerini gösteren uygulamalarda her 1000 mhz olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... Hımm. Bir yaşıma daha girdim bak .
crazy_oruc' Alıntı: sanırsam bu o şekilde değil işlemcilerinki farklı. Çünkü telefonun ayrıntılı bilgilerini gösteren uygulamalarda her 1000 mhz olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... Hımm. Bir yaşıma daha girdim bak .
crazy_oruc Üye kreblezo09' Alıntı: Hımm. Bir yaşıma daha girdim bak . Genişletmek için tıkla ... doğum günün kutlu olsun
kreblezo09' Alıntı: Hımm. Bir yaşıma daha girdim bak . Genişletmek için tıkla ... doğum günün kutlu olsun
PYTHONs Üye crazy_oruc' Alıntı: doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Saol. Hediyem Nerdeeeeeee?
crazy_oruc Üye kreblezo09' Alıntı: Saol. Hediyem Nerdeeeeeee? Genişletmek için tıkla ... hediyen bir adet nokia 603
PYTHONs Üye crazy_oruc' Alıntı: hediyen bir adet nokia 603 Genişletmek için tıkla ... Ayfon 563245Es İstiyrım