Nokia 603 çok yavaş uygulama yüklüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 çok yavaş uygulama yüklüyor
Arkadaşlar teli bu gün 2 saat önce aldım, 150 mb hawx oyununu 20 dkda fln yükledi normal mi sizce?

aslanbaris

aslanbaris

Üye
bence normal, çünkü ağır oyunlardır (dosya boyutu olarak) . bende kendi telime asphalt 6 hd yüklerken uzun sürmüştü

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
hmm saol ozamn 150 mb yi kendine göre işlemesi lazım bu kadar uzun sürüyorsa

mcalisir

Üye
katılıyorum Bende de Asfalt hd yi oldukça uzun zamanda kurmuştu hemen hemen yirmi dk yarım saat falan fakat oyunda takılma donma vs yaşamamıştı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
normal heralde angry birds (18mb) 3dakika filan sürdü bende

Symbianize

Symbianize

Üye
Doğal boyut yüksek

MücahitTokgöz

inanmicaksnz ama benim 603 hawx yada bska hd oyun yüklerken 5 dkyı geçmemşti 20 nedir arkadaslar ya istiyorsanız videoda yükleyebilirim

u_cosar

u_cosar

Üye
eğer hafıza kartına yüklüyorsan hafıza kartına yazma hızı yavaş olabilir.

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına yükledim class 4 tü galiba hafıza kartı, ondanda kaynaklanıyor olabilir, ama yüklediğim oyunlarta donma takılma gibi sorunlar yok gayet net ve akıcı oynanıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
class 4 yeterli sorun çıkarmaz dosya boyutundan çok dosya sayısı önemli yükleme yaparken, angry birds boyut olarak birçok oyunda daha düşük boyutlu olmasına rağmen yüklenmesi boyutuna göre uzun sürüyor çünkü çok fazla dosya kopyalıyor yüklerken hawx oyunu da öyledir muhtemelen ama yinede 20dk sürmez o an çalışan birden fazla uygulama var ise o etkilemiş olabilir.

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum tam 20 dk diye ölçmedim ama çok uzun geldi hem arkasından asphalt 6 yı kurdum o 255 mb o daha kısa gibi geldi, dediğin gibi içinde çok fazla dosya olabilir hawx oyununun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt