Nokia 603 Belle Feature Pack 2 Hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Belle Feature Pack 2 Hakkında?
Merhaba Arkadaşlar,

Henüz kesin olarak FP2 ne zaman çıkacak bilmiyoruz. Yalnız bazı yabancı forumlarda nokia 603 için FP2 güncellemesinin gelmeyeceği ya da refresh gibi kırpılmış bir şekilde güncelleme geleceği söyleniyor. Bu durumda düşünceleriniz yorumlarınız nelerdir merak ettim sormak istedim?

okitox

okitox

Üye
e.a. denir artık öyle de bişey olursa...

realplayer2

realplayer2

Üye
zannetmiyorum kesinlikle gelir sen başka sitelerin söylediklerine kulak asma:)

ANIL

ANIL

Admin
Olabilir her şey Nokia'nın elinde. Hatırlarsanız FP1 ile 701 ve 700 1.3 ghz olmuşken 603 1 ghz olarak kaldı.

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
meme4

meme4

Üye
603 fp2 olmak uzere tum 700 701 808 cihazların aldıgı güncellemeleri alcak islemcinin 1.3 ghz olması söz konusu bile olamaz zaten olmasınıda istemem hem fazla sarj gider hem ısınma yapar 603 de ekranın alt kısımında işlemci var ve cihazı zorlayınca ekran ısınıyor 1.3 olsa yanar herhalde merak etmeyin symbian bombos hiç bişe yok ama nokia güncelleme konusunda bizi hic madur etmez...

SheFy

SheFy

Üye
603 fp2 olmak uzere tum 700 701 808 cihazların aldıgı güncellemeleri alcak islemcinin 1.3 ghz olması söz konusu bile olamaz zaten olmasınıda istemem hem fazla sarj gider hem ısınma yapar 603 de ekranın alt kısımında işlemci var ve cihazı zorlayınca ekran ısınıyor 1.3 olsa yanar herhalde merak etmeyin symbian bombos hiç bişe yok ama nokia güncelleme konusunda bizi hic madur etmez...

nokia muhendisleri aptl sen akillisin ki telefon yanacagini dusunuyorsun.onlar senden daha iyi bilirler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bence gelecek ki gelmek te zorunda. fp1 güncellemesi birinci nesillere de gelseydi telefona birşey olmazdı. Ayrıca fp1 güncellemesi ile 700 ve 701 1.3 ghz oldu ama 603te de bariz bi hızlanma oldu gerçekten. Yani sonuçta 603 2. Nesil telefonların arasında yani diğerlerine gelipte 603e gelmeme gibi bi durum yok bence.

meme4

meme4

Üye

nokia muhendisleri aptl sen akillisin ki telefon yanacagini dusunuyorsun.onlar senden daha iyi bilirler
tabi benden daha iyi bilirler ben bir elektrikçi olarak bunu söyledim elindeki telefon zorlayınca ısınma yapmıyor mu şahsen benimki yapıyor peki ekranın tam altında işlemci var ve çok ısınıyor bunu 1.3 yaparlarsa ekrandaki piksel zarar görebilir zaten foruma hakimsen en çok ısınma problemi olan telefonun 603 oldugunu bilmen gerekir ve bu yüzden nokia overclock işlemine yanaşmadı yanaşmayacakta ne fp2 ne ondan sonra gelcek güncellemelerde

SheFy

SheFy

Üye
tabi benden daha iyi bilirler ben bir elektrikçi olarak bunu söyledim elindeki telefon zorlayınca ısınma yapmıyor mu şahsen benimki yapıyor peki ekranın tam altında işlemci var ve çok ısınıyor bunu 1.3 yaparlarsa ekrandaki piksel zarar görebilir zaten foruma hakimsen en çok ısınma problemi olan telefonun 603 oldugunu bilmen gerekir ve bu yüzden nokia overclock işlemine yanaşmadı yanaşmayacakta ne fp2 ne ondan sonra gelcek güncellemelerde
forumdakilerin ısınma şarjda iken ya oyun oynuyor veya webde dolaşıyor. Bunu bende yaparsam benim telefonda oluyor tüm telefonlarda da olur. Bunun 603 ile ilgisi yok. Normal kullanımda hiç ısınma yoktur eğer zaten çok ısınma olursa cihazda problem olur işlemciden değil. Nokia 603 bazılarının düşündüğüyle çok ısındığı için 1,3Ghz yapmadı diyorlar. Alakası yok.

MaxipmaN

Üye
bu konular bitmez artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt