(NOKİA 603 BELLE ) arkadaşlar bana telefondan anlayan biri lazım ACİİİİLLLL!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
(NOKİA 603 BELLE ) arkadaşlar bana telefondan anlayan biri lazım ACİİİİLLLL!!!!
telefonum kafayı yedi hiç birşey yükleyemiyorum ne yüklemek istesem dosya bozuk diyor bırakın uygulamaları kendi güncellemelerini bile yüklemiyor biraz mesajlaşıyorum birden mesajları göndermemeye başlıyor karşıdakininki de doğal olarak bana gelmiyor tabi yeniden başlatınca düzeliyor ama sinir oldum bu duruma ovi mağazasından bile bişey yüklemiyo sonuna geliyo indirilemedi hatası veriyo sizce neyapmalıyım garantiyemi götiriyim yardım edin sinir kırizi geçiricem daha alalı bir kaç ay oldu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım 7370 le bı soft format at hafiza kartını da bicımlendır belleyı tekrar yukle tabiki pc varsa

aydogdu_c7

Üye
arkadaşım 7370 le bı soft format at hafiza kartını da bicımlendır belleyı tekrar yukle tabiki pc varsa

arkadaş doğru söylüyo yapılacak başka bısı yok o da olmadı servise vereceksin

pirenuri

pirenuri

Üye
*#7370#

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına format atmadım ama güncelleme sorunumu çözdü ancak mağazadan hala indirmiyor birazdan bi iki uygulama yüklicem maxi cepten bakalım bu düzelmişmi mağaza için napabilirim yardımlarınız için teşekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazaya girıyormu

joe_cenk

joe_cenk

Üye
olmasa hard format yanlız hard format sonrası mağazayı kullanamazsın onun içim en iyi çözüm phoenix ten tekrar flash atman olacak

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle harika birşey *#7370# den sonra bir gün içinde telefon kendiliğinden düzeldi şimdi ilk günkü gibi hızlı yardımlarınız için teşekkür ederim :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sevindim senin adına dostum

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Senin Adına Sevindim Tekrar geçmiş Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt