Nokia 603 almaya karar verdim (yardim)....

Sponsorlu Bağlantılar

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 almaya karar verdim (yardim)....
Nokia 603 te donma sorunu, kendi kendine kapanma sorunu var mı? normal kullanımda şarjı tam olarak kaç gün gidiyor (İnternet e en fazla yarım saat veya bir saat girerim,telefonda oyun oynamam)

caglar b

caglar b

Üye
benim arkadaşlarımda var hepside bana özenip almışlardı, memmunlar. Ama bu benim sana 603 ü tavsiye ettigim anlamına gelmesin bi kere kamera makro yapamıyor, oyunu geçtim uygulama çıkmıyor, internet demişsin kendi tarayıcısı rezalet opera olmasa halimiz duman. tavsiyem lumia 520 ye bakmandır çünkü 603 symbianda ne ise lumia 520 wp8 de odur

s.ileli

s.ileli

Üye
Kardes iki gun once elimde vardi kendi telefonum s3 ama arkadasla degis tokus rttik firmware atmam gerekiyordu 603e dokunmatigini pek begenmedim ama cogu telefonun dokunmadiginden ustun kullanislida ses netligi ve kamera çekimi guzel kasma pek yasamadim ben izlenimlerim bunlar umarim faydali olur

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonlara uygulama yapılmıyor artık. Bence Lumia'lara bak.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Donma sorunu yok. Ortalama bir gün gider şarjı rahat. Twitter, Facebook, Whatsapp, Wechat uygulamaları çıkıyor arada bir güncelleniyorlar. Instagram yok. Bunların dışında kamerası gün ışığında çok güzel çeker genel çekimlerde başarılı zaten Nokia'nın kameradaki başarısı tartışılmaz tabi bir de Carl Zeiss lens ve autofocus olsa tadından yenmezdi benim birsürü fotoğraf paylaşımım oldu Cep Telefonu Fotoğrafçılığı isimli sabit konuda. 603 çekim kalitesini görmek istersen bakarsın bir de 720p HD video kayıt yapar ona da burdan çektiğim videoya bakarsın kapalı havada çektim: Uzun lafın kısası E71'den sonra baya güzel ve işlevli gelecektir sana bu telefon.

UFUKGUL

Üye
ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Hızlı bir telefon fiyatına göre... Ama uygulama çıkmıyor en büyük sorun o.

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
lumialara da çıkmıyoki :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
nokia 603 kullanan biri olarak çok hızlı sistem benim telefonumda 185 tane uygulama vr 15 tane hd oyun yüklü tık yok cihazda kendi internet tarayıcı çok güzel ama çok yavaş oldugu için opera mini kullanacan evols cfw yüklersin 2-3 yıl götürür benim cihaz 1 yıl 5 aylık bataryam sürekli internete baglı olmasına ragmen 17 saat dayanıyor kısaca tavsiye ederim

Üst Alt