Nokia 603 alıyım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ace alırsan hd oyunların keyfini çıkaramassınki . Sistem yetmiyor hd oyunlara

nokia 603 güzel telefon ancak ön kamera ve flash benim için büyük eksiklik ama sizin için çok önemli değilse çok iyi bir telefon

lazye

Üye
ben olsam mini 2 yada 603 alırdım...

Ben 2 ay önce kullanmaya basladım. baya aratırmıstım 701 , 500 ve 603 arasında kalmıstım ,secimimi 603 ten yaptım . Pisman degilim . Artıları , ekranı gercekten çok çok iyi parlaklık olarak hassaslık olarak , ortam ısıgına göre ekran ısıgının otomatik ayarlanması ve telefona ne açıdan bakarsan bak telefonun ekranındaki görüntü bozulmuyor.. Ekran hız çok iyi .oyunlarda sıkıntıyla karsılasmadım . Sensorü iyi . Kamerası ortalama . video performansıda gerçekten iyi. wifi baglantısı cok iyi . 3g ile konusrsan karsındaki kisinin sesi çok canlı geliyor. genel olrak degerlendirirsek gerçekten 4 yıldızlı bir telefon 10 üzerinden 8.7 puanı hakediyor
eksileri ; Usb kablosuyla baglandıgınızda biseyler yüklerken kasmalar olabiliyor . anlık mesajlasma olayı cok iyi ama gelen kutunuza 2000 gidende de 2000 mesaj olunca mesaj yazarken kasıyor ,donuyor . ben en son 4000 küsür gelen 4000 küsür giden sms ten sonra mesajlara girdigimde telefon donuyordu , 1-2 kerekapatıp actımı bilirim . tabi slince mesajları sorun kalmıyor . ama sanırım androidlerde bu sorun yok , cünkü msjlastıgım kiside mesajlarımın hepsi var gönderdigim . ( 15 bin küsür . ) kasmıyor mu diyorum hayir diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...