Nokia 603 alinir.satanlar ilgilnsin bu fiyata...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 alinir.satanlar ilgilnsin bu fiyata...
Nokia 603 300 tl den alınır.Garantisi olması gerekmez.Sorunsuz olsun yeter yanında saj aletiymiş.Kulaklıkmış istemiyorum.Bana sadece kendisi lazım.Bekliyorum. Adana içi elden teslim olacak..

justimefor

Üye
Android'ten vazgeçtiniz galiba :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Teslimat nasıl olmalı?

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yok android kullanmadım.Sadece performans bakımından yükseklerde olduğu için alıyorum.Androidlerde 512mb lı 1gghrz işlemcili böyle bulsam 300tl ye android alırım ama yüksek fiyatlıdır.Nokia daha cazip gibi geliyor.Cezzbedici arakdaşım satıcımısın ?

justimefor

Üye
Nokia donanım olarak iyide olsa kullanmayı bilmiyor onu symbian dünyanın en kötü mobil işletim sistemi. Sürekli sorun, sürekli donma, kısıtlı uygulama ve daha niceleri
Gio nun 256 ram ve 800 ghz işlemci hızıyla yaptıklarını 603 512 ram 1ghz işlemciyle yapamaz bana göre

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bana kalsa galaxyi 8150w alırım.2.el bak o cep tam istediğim tarzda ama pahalı 2.eli bile kendisi kadar doğru symbian zamanıdna meşhurdu.2003 ten 2007 lere kadar şampiyonluğu sürdü ondan sonra çırpınıyor işte...

- - - Eklendi - - -

Ama işte gaalxy w nini 2.elini sağlam bir şekilde bulsam 300tlye kaçırmam ama yok işte anca bu var evet gio bile daha iyi 603 ten ama işte bir umut dünyası bu daha iyi görünüyor gibi....Android şimdiki zamanın en iyi işletim sistemi mobil için ama Nokia nın 2016 dan sonra uzayroid gibi bir işletim sistemi çıkaracagına inanaıyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kardeş bana kalsa galaxyi 8150w alırım.2.el bak o cep tam istediğim tarzda ama pahalı 2.eli bile kendisi kadar doğru symbian zamanıdna meşhurdu.2003 ten 2007 lere kadar şampiyonluğu sürdü ondan sonra çırpınıyor işte...

- - - Eklendi - - -

Ama işte gaalxy w nini 2.elini sağlam bir şekilde bulsam 300tlye kaçırmam ama yok işte anca bu var evet gio bile daha iyi 603 ten ama işte bir umut dünyası bu daha iyi görünüyor gibi....Android şimdiki zamanın en iyi işletim sistemi mobil için ama Nokia nın 2016 dan sonra uzayroid gibi bir işletim sistemi çıkaracagına inanaıyorum.
galaxy wonder gerçekten harika telefon ama zorlarsan 500 e bulursun belki yada 450 filan aksesuarsız bulabilirsin. Wonder gerçekten pişmanda etmez:) Ama 603 her türlü gio dan iyidir bunuda unutmayalım.Hayırlı alışlar inş bulursun

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle wonder 450 ye varda benim 300 tlm var neyse bulurum inşallah teşekkür ederim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Teslimatın ve ödemenin nasıl gerçekleşeceğini ilanınızda belirtiniz:ünlem:

- - - Eklendi - - -

Satıcı değilim, alıcıda değilim, satıcıların ve alıcıların sorunlarının aracısıyım..

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Almaktan vazgeçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt