NOKİA 603 açılmıyor arkadaşlar lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 603 açılmıyor arkadaşlar lütfen yardım
telefonu hacklicektim 3 tane antivürüs programı yükledim en son eklediğim nortondu sanırım agır geldi telefon kastı sonra kapatmaya çalıştım kapanmadı bataryayı çıkardım anca öyle oldu geri açmaya çalıştım açılmadı daha dogrusu su noktalar doluyor ama belli bir süre sonra donuyor ve öyle kalıyor lütfen yardım nokia destegi aramayı düşünüyorum ama bir fikriniz war mı :(

MaxipmaN

Üye
antivirüs kuracaksan 1 tane kur hafıza kartına kurduysan çıkarıp bi dene olmasa sonun format gibi

hizan

hizan

Üye
arkadaşım telefona phoenix ile yazılım at düzelir.

TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
abi hafiza Kartina koydum. hafiza kartini cikardim denedim time olmadi format basil attircam

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Flaş Atmayı Beceremem Diyorsan Hard Format At Yoksa Hiç Uğraşma Format la Falan Flaş At Kurtul

TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekr edrim ikisinide denicem

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
abi flası telefona nasıl atıcam telefon kapalı oldugu için pc telefonu taramıyor ?

hizan

hizan

Üye
yapamazsan bana özelden pm at.

MaxipmaN

Üye
birde şöyle birşey vardı sanırım usbyi telefona tak nokia suiteyi aç bir de öyle dene flashla uğraşmadan görüyordu sanırım

TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
abi diyorum ki bilgisayar telefonu tanimiyor telefon acik degil ki acilmiyor

PYTHONs

Üye
abi flası telefona nasıl atıcam telefon kapalı oldugu için pc telefonu taramıyor ?

dostum bataryayı çıkar 5 6 saniye bekle geri tak sonra ses kısma tuşu+ kamera tuşu+ yeşille kırmıznn ortasndaki düğmeye basıcaksın basılı tutcn hatta sonra powet(kırmızı) tuşa basıp telefonu accaksın normal açar gbi ama dedğm düğmelere basık tutcan. Ülke seçme ekranı gelene kadar bas.. Sonra hadi hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: TrBelle
TrBelle

TrBelle

Üye
    Konu Sahibi
abi Allah senden razi olsun yemin ederim cok sevindim oldu diger abiler sizlerede col tesekkur ederim flash atmayi ogrendim tesekkur ederim saolun var olun

karakartal82

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak.nokia 603 kullanıyorum arama engelleme menüsünden gelen aramaları engellemek istedim engelleme şifre istedi.bende 1234 yazdım kabul etmedi sonra 0000 yazdım yine kabul etmedi.tekrar denedim bu sefer servis sağlayıcısı ile görüşün diye yazı çıktı..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt