Ne kadar vergi gelicek ki arkadaşım ? 450 TL'lik şey vergiyle 900'mü olucak iki katı diyorsunda ?Yurt dışıyla burada ki fiyatları karşılaştırmayın boşuna çünkü vergi dahil iki katı fiyatı olur.
Kaba olarak daha giriş bile yapmadan vergisi var,sonra alan firmanın kar payı var.Ne kadar vergi gelicek ki arkadaşım ? 450 TL'lik şey vergiyle 900'mü olucak iki katı diyorsunda ?
Arkadaşım her yerde 1300-1600 civarı ? Yani kuşadasında böyle. Oradan alırsan harbi kazığı yemiş olursun afedersin. 450 euro zaten 1110 tl gibi bir şey.Kaba olarak daha giriş bile yapmadan vergisi var,sonra alan firmanın kar payı var.
Örnek vericek olunursa;samsung galaxys2 ingilterede £450,Türkiye de telpa garantili 1849 tl.
Bilmiyorsan araştırman lazım kardeşim.
40 yıllık pound'u € yaptın ya. Bi halttan anladığım yok ya işte serseri mayın gibi geziniyorsun etrafta.Arkadaşım her yerde 1300-1600 civarı ? Yani kuşadasında böyle. Oradan alırsan harbi kazığı yemiş olursun afedersin. 450 euro zaten 1110 tl gibi bir şey.
Euro olarak görmüşüm olamaz mı ? Ben bilgisayardan bakmadım zaten. Gel kuşadasına göstereyim. Bu arada obez filan olduğumda yok 

K.bakmayın. En son o civarlardaydıYanılıyorsun şuan satış 1TL=2.83 £
Ne demek.Benimde şimdi haberim oldu =D

Ne demek.Benimde şimdi haberim oldu =D

Evet 2 katı olabilir çünkü ülkemizde yurt dışından gelen elektronik ürünlere yüzde 48 vergi ekleniyor ki buna ötv , gümrük vergisi ve Türkiye de ki bu ürünleri satan firmaların üstüne eklediği karı saymıyorum bile kısacası evet yurt dışında ki bir ürünü ülkemizde 2 katı fiyatla alabiliyoruz ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki Türkiye dünya da en yüksek oranda vergi alan ülkelerden birisiNe kadar vergi gelicek ki arkadaşım ? 450 TL'lik şey vergiyle 900'mü olucak iki katı diyorsunda ?
Biliyorum Türkiye'nin çok vergi aldığını. Ama bu telefonunda iki katı fiyatı olacağını sanmam.Evet 2 katı olabilir çünkü ülkemizde yurt dışından gelen elektronik ürünlere yüzde 48 vergi ekleniyor ki buna ötv , gümrük vergisi ve Türkiye de ki bu ürünleri satan firmaların üstüne eklediği karı saymıyorum bile kısacası evet yurt dışında ki bir ürünü ülkemizde 2 katı fiyatla alabiliyoruz ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki Türkiye dünya da en yüksek oranda vergi alan ülkelerden birisi
