Nokıa 600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 600
Beyler benim arkadaşım nokıa 600 almayı düşünüyor. Ama ötv zammı olduğu için tedirgin vergi hariç 180 euroymuş yani 450 lira civarı bir şey. Bu vergiler dahilinde en fazla ne kadar olabilir ? Ve limiti 600 tl.

pRime.

pRime.

Üye
aşırı kar koymazlarsa 600 lirayı geçmez.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :D

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Yurt dışıyla burada ki fiyatları karşılaştırmayın boşuna çünkü vergi dahil iki katı fiyatı olur.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışıyla burada ki fiyatları karşılaştırmayın boşuna çünkü vergi dahil iki katı fiyatı olur.
Ne kadar vergi gelicek ki arkadaşım ? 450 TL'lik şey vergiyle 900'mü olucak iki katı diyorsunda ?

CorbyW

CorbyW

Üye
670 Liralık telefon 900 olduysa bunu bilmem?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Ne kadar vergi gelicek ki arkadaşım ? 450 TL'lik şey vergiyle 900'mü olucak iki katı diyorsunda ?
Kaba olarak daha giriş bile yapmadan vergisi var,sonra alan firmanın kar payı var.
Örnek vericek olunursa;samsung galaxys2 ingilterede £450,Türkiye de telpa garantili 1849 tl.
Bilmiyorsan araştırman lazım kardeşim.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Kaba olarak daha giriş bile yapmadan vergisi var,sonra alan firmanın kar payı var.
Örnek vericek olunursa;samsung galaxys2 ingilterede £450,Türkiye de telpa garantili 1849 tl.
Bilmiyorsan araştırman lazım kardeşim.
Arkadaşım her yerde 1300-1600 civarı ? Yani kuşadasında böyle. Oradan alırsan harbi kazığı yemiş olursun afedersin. 450 euro zaten 1110 tl gibi bir şey.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Arkadaşım her yerde 1300-1600 civarı ? Yani kuşadasında böyle. Oradan alırsan harbi kazığı yemiş olursun afedersin. 450 euro zaten 1110 tl gibi bir şey.
40 yıllık pound'u € yaptın ya. Bi halttan anladığım yok ya işte serseri mayın gibi geziniyorsun etrafta.
Herşeyi burdan bekleme bilgisayar başından kalkta biraz dışarda araştır hiç değilse ozaman obez olmazsın.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
1 pound 2.42418 Tl civarı bir şey 1 euro ise 2,5 tl civarı bir şey yani neredeyse fark çok az :) Euro olarak görmüşüm olamaz mı ? Ben bilgisayardan bakmadım zaten. Gel kuşadasına göstereyim. Bu arada obez filan olduğumda yok :)

----------Eklendi @ 16:00:12 ---------- Yazıldı @ 15:59:08 ----------

Genellikle euro olarak yazarlar çünkü :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Yanılıyorsun şuan satış 1TL=2.83 £

CorbyW

CorbyW

Üye
Ne demek.Benimde şimdi haberim oldu =D

EFG_07

EFG_07

Üye
Evet 2 katı olabilir çünkü ülkemizde yurt dışından gelen elektronik ürünlere yüzde 48 vergi ekleniyor ki buna ötv , gümrük vergisi ve Türkiye de ki bu ürünleri satan firmaların üstüne eklediği karı saymıyorum bile kısacası evet yurt dışında ki bir ürünü ülkemizde 2 katı fiyatla alabiliyoruz ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki Türkiye dünya da en yüksek oranda vergi alan ülkelerden birisi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Evet 2 katı olabilir çünkü ülkemizde yurt dışından gelen elektronik ürünlere yüzde 48 vergi ekleniyor ki buna ötv , gümrük vergisi ve Türkiye de ki bu ürünleri satan firmaların üstüne eklediği karı saymıyorum bile kısacası evet yurt dışında ki bir ürünü ülkemizde 2 katı fiyatla alabiliyoruz ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki Türkiye dünya da en yüksek oranda vergi alan ülkelerden birisi
Biliyorum Türkiye'nin çok vergi aldığını. Ama bu telefonunda iki katı fiyatı olacağını sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt