Nokia 5900 Görücüye Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 5900 Görücüye Çıktı

Yeni dokunmatik ekranlı telefon, 16:9 formatında 260x640 piksel 3.5 inçlik dokunmatik ekrana sahip. Symbian S60 5. Edisyon kullanan ürün 369 MhZ ARM 11 işlemci kullanıyor. 1 GB RAM'a sahip olan telefonun GPS, çift LED flaş, 5 Megapiksel kamera, Wi-Fi ve 3G gibi özelliklere sahip olduğu belirtiliyor.
Cihazla ilgili ortaya çıkan fotoğraflar çok net olmasa da yeni modelin genel özelliklerini göz önüne seriyor. Nokia, dokunmatik modeli 5800 XpressMusic ile yüksek bir satış rakamı elde etmiş ve telefon beklentilerin üzerinde ilgi görmüştü.
Ürün hakkında Nokia cephesinden resmi bir açıklama gelmese de özellikle iPhone'un kazandığı başarı sayesinde dokunmatik ekranlı modellerin devam edeceğini ön görmek çok da yanlış olmaz.

turkordu

turkordu

Üye
Bu hıza yetişmek mümkün değil...

Doğan

Üye
arayüzü gerçektende hoş :)

ash54

ash54

Üye
ya bi çin sitesinden alınmış yalan çin malı belli olmuyomu sanki.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
1gb ram inandırıcı gelmedi bana açıkçası bilmiyorum fakede olabilir.. :cool

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadşlar haber guvenilir bir kaynaktan yani forulardan felan degil teknoloji setsinden yalan haber felan olmasi cok zor eger reklam olmazsa siteyi verbilirim cnet

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
internette bende buldum saglam kaynaklı bir siteden ama onlard asya taklit olabilceginden şüpeleniyorlar banada taklit geldi
başka fotoları

polo291

polo291

Üye
tasarım harikası

Üst Alt