Nokia 5800xm fiyatı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800xm fiyatı?
Arkadaşlar 1 aylık samsung starımı satıp nokia 58ooxm almak istiyorum starımıda satında 500-520 lira bütçem var sıfırnokia 58ooxm fiyatı nedir acaba ??

Şimdiden teşekkürler?

Perfect!

Üye
en fazla 530tl olur aldığın yere göre değişebiliyo. Ama teknosadan al derim 20tl daha veriyosun istersen kaskoda yapıyolar telefona çalınma yangın hertürlü kaza için

ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
Valla Lüleburgazda yaşıyorum çok olmasada küçük biyer teknosada var yrn gidip bakıcam inşallah 530 tldır :)

Perfect!

Üye
bilmiyorum istersen bi teknosanın sitesinden bak

ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
5230 var ama 58oo yok

Perfect!

Üye
siteye koymamışlar ozaman ama mağazada vardır. Sen bak

RAP_unZeL

Üye
ben bulunduğum ilçeden 500 tl ye aldım..yerine göre değişiyo tabi..500-550 tl arasıdır..teknosa dan alırsan tabi daha sağlam olur senin için..

ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
ya teknosadan alma ihtimalim biraz düşük çünkü buradaki telefonculer bazen hırtlık yapıp sadece takasta telefon alıyorlar acaba telefonun genel fıyatı nedır?

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
500 lira takas da biraz kısarlar fiyatı

osmanaktag

Üye
ben 499a aldim 0 samsunda ama degisiyor yer yer mesela turkcell 530 dedi teknosa 550 vodafone 530 avea 499 Dedi baktim sorunu yok aldim..

futbol123

futbol123

Üye
479tl turkcell bayilerinde

ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
TElefon samsung star wifi modeli daha naylonları duruyor 2 sene garantısı var + yanında nokia 6680 ve SE k300i vericem birazda eklicem üstüne:D ;D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ahah bizim burda yeni mağaza açıldı ve hersey %50 indirim 5800 299TL ama param yok :(

ForGer

ForGer

Üye
    Konu Sahibi
Galiba alamicam bugün Turkcell bayine gittim 58oo'a 529 dediler 2 aylık starımıda 250 tl ye alıyolar ve nokia 6680 lıstede yokmus onu alamıyorlarmıs ya 1-2 ay ertelenecek yada starla devam:(

sonner82

Üye
Ben 482 ye Vatan dan aldım peşin fiyata da 5taksit yaptılar

Revengeful

Emekli Yönetici
490 dan 570 e kadar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt