nokia 5800'la yeniden doğdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

death993

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800'la yeniden doğdu
malümü üzerine iphone blcakbery çıkınca nokia biraz geri kaldı aslında 1 yıldır bu telfon mevcut ama kimse almak istemedi nokia fiyatları bayabi aşağı çekince adeta son 2 ay yeniden dğdu diyebilriz son zamanların en rehavet göserielin telfonu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz yükseldi doğru ama Nokia biliyorsun güncelleme açısından elini yüzüne bulaştırıyor sorun üstüne sorun çıkıyor..

death993

Üye
    Konu Sahibi
şu anda fiyatı bakmından alınacak en iyi telefon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk çıktığında niye 899 tl idi..baktı ki İphone ile başedemeyecek fiyatları düşürdü..Nokia'nın politikası bu elindeki ürünü tüketip yeni ürün sürecek piyasaya..

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen öyle ama yeniden doğdu ifadesi konusunda haklısınız gerçekten öyle oldu

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
En geç yaz başında ortalığı yıkacak bir model bekliyorum ben Nokia'dan. N97 ile yapabileceğinin en iyisini yaptı ama daha iyisini de yapabilir diye düşünüyorum. Temmuz, Ağustos aylarında Symbian 3 ve 4 işletim sistemli telefonlarını çıkartacağını da unutmamak gerek.

Ama evet Nokia 1 yıldır sattığı ürünün fiyatını düşürünce Kasım ayından beri resmen yeniden doğdu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
symbian 3 ve symbian 4 zaten var en son maemo çıkarttı daha Türkiye'ye tam gelmedi bakalım o ne yapacak?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Nokia işini bilir

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
@Nadir3391
Maemo Symbian 3 ve Symbian 4 ile tamamen alakasız bir işletim sistemi. Maemo Nokianın Linux'un Maemo5 işletim sistemini baz alarak telefonlara geliştirdiği bir sistem. Symbian 3 ve 4 ise Symbianı geliştirerek elde edilen bir sistem.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
evet nokia doruk noktasında :D

Progressivity

Progressivity

Üye
symbian 3 çıksa ne olur symbian 4 çıksa ne olur maemo çıksa ne olur üreticiler daha symbian 9.4 v5 e ne adam gibi oyun nede uygulama yapabiliyolar, yeni işletim sistemlerini çıkartmak problem değil ama sonrasında müşteri memnuniyetini sağlam ? işte bu büyük bi problem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bencede devamı gelmiyor..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Apple'ı CepTelefonu piyasasında büyüten de bu zaten. Müşteri Memnuniyeti. Nokia zaten satıyor yani ne yaparsa yapsın satıyor uygulamalarla ilgilenmiyor kullanıcımız yapar insanları memnun eder yada oyunları oyun şirketleri yapar kullanıcıya satar diye hareketlerde bulunuyor. Apple bunu yapmadı ordan kazandı bu piyasayı. Müşterilerinin fikirleriyle model geliştirdi Uygulama çıkardı. Uygulamaları ücretli ama kendi yapıyor o ayrı bir konu :D

Progressivity

Progressivity

Üye
evet bu apple'ın büyük bir artısı nokia bu kadar model çıkaracağına birazda işin software kısmına daha çok ağırlık verse daha iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt