Nokia 5800da Yaşadıgım sorunlara cevap arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punkdeath

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800da Yaşadıgım sorunlara cevap arıyorum.
Mrb arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 4 gün oldu.

Sorunlar :
1- Telefonun ahizesini kulagıma yaklaştırdıgımda ve uzaklaştırdıgımda , kimi zaman sa hiçbirşey yapmamama ramen karşıdan gelen sesi duyamıyorum.
2- GPS ve Navigasyon özelligini kullanım amaclı anlasamda " bu telefona 850 YTL para verdim her özelligini kullanmak istiyorum" mantığıyla hareket edip kullanmaya çalıştıgım özelligi bir türlü başaramadım.
3- T9 Türkce özelligiyle mesaj yazarken belirli bir müddet sonra yazıların yavaş geldigini farkettim ve mesaj yazmak sıkıcı bir hal aldı. ( Dili ingilizce yapip T9 dan normal'e döndürdüğümde sorunun düzeldigini gördüm ama bu çözüm değil çözüm T9'u turkce kullanabilmek. )
4- Telefon nedensiz birşekilde kendiliginden bazen kapanıyor.İçinde hafiza kartı varkende yokkende denendi.
5- Dokunmatik özelliklerinde menulerde aşşagıya inmek için kullandıgım cubugun üstüne değil yanına basmam gerekiyor.Halbuki öyle birşey olsaydı menu tusunu yan tarafa yaparlardı(!).

Bunca sorun ile karşı karşıyayken içimdeki tek korku , bu telefonu yeni aldim zevkine varamadan garanti,teknik servis gibi yerlere gitmesini istemiyorum.Çözümü nedir sizce?

Lütfen çözüm önerisi getirebileceginiz cevaplar yazın.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

erorcun

Üye
Yazılım

--------------- Ekleme ---------------

yükselt. Nokia'nın bu aralar çıkardığı bir çok yazılım hatalı. 3'üncü sorun herkeste oluyor onun bir yazılım hatası olduğunu biliyorum.

Belki 1. sorunun servise götürme nedenin olabilir.

punkdeath

Üye
    Konu Sahibi
Bugun servis'e gittim sadece telefonun ahize sorunu düzeltebildiler.Su anda telefon istanbul yollarında ve 10 gün verdiler.Bu sizce haksızlık değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt