Nokia 5800'da PC Suite'den açınca klasörler görünmüyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maresca

Maresca

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800'da PC Suite'den açınca klasörler görünmüyor???
Bugüne kadar telefonu sorunsuz kullanıyordum fakat nerden estiyse artık v51 güncellemesini yaptıktan sonra telefon sapıttı:aha::aha:
Telefonu USB'den bilgisayara bağladıktan sonra PC Suite 'yi seçiyorum.PC Suite'den bağlanıyorum fakat dosya yöneticisi kısmına geldiğimde hafıza kartının içine girdiğimde sadece şu klasörleri görebiliyorum


USB bağlantısını Depolama modunda açtığımda ise bütün klasörleri görebiliyorum bu sefer



PC Suite modunda resim , video , müzik klasörlerim görünmüyor. ama bu dosyalara telefondan ulaşabiliyorum.yine de PC Suite modundayken bu klasörlere erişemem canımı sıktı.Bu tarz problemle karşılaşan oldu mu aranızda hiç?Çözüm olarak ne önerirsiniz?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
 


ptbull

Üye
bende de senin sorunununa ek olarak memory card ve phone memory de boş alan yok olarak gösteriyor yardım edecek kimse var mı????????????????
 
haybea1393

haybea1393

Üye
Arkadaşlar bu sorunun kaynağını kendi telefonum için buldum belki sizede yardımcı olur.Problemin kaynağı Opera Mobile çıktı. Yani şu konumdaki E:\system\data\OperaMobile 5 MB lık dosyanın içinde. Bu klasörü hafıza kartına tekrar attıp denedim pc suit modunda açtığımda telefon hafızasında hiç bir klasör görünmüyor hafıza kartında görünse bile içeriğe ulaşılamıyor ayrıca özelliklerden baktığımda iki hafızanında tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Yani ne varsa o 5 MB lık klasörde. Şimdi kafamda da şöyle bi soru işareti oluştu acaba her OperaMobile kullanıcısında bu problem oluşuyor mu yoksa sadece benim indirdiğim veya gezindiğim bi sitenin artıklarından kaynaklanan bi problem mi bu ? Onuda artık konuyu görüpte aynı problemle karşılaşanlar varsa yorumlarıyla öğrenebiliriz belki başka nedenlerden de oluşabiliyodur aynı problem.Arkadaşlar yapmanız gereken telefonunuzu depolama modunda pc ye bağlayıp E:\system\data dizininin içindeki OperaMobile klasörünü tamamen silmek ben bu şekilde çzödüm problemi.

--------------- Ekleme ---------------

Problemi çözerseniz haber verin başka nedenleride var mı merak ediyorum belki başka bi çözümde bulabilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt