Nokia 5800a Nasıl Java Yükliyebilirim? Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egenokia

egenokia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800a Nasıl Java Yükliyebilirim? Yardım lütfen
Arkadaşlar 5800da java olmadıgını biliyoruz. Ancak Java bi gereksinim. butun interneti taradım bi allahın kulu yazmamış 5800 için java diye. biliyorsanız lutfen yardım edin.
simdiden tesekkurler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 a rahatlıkla java yükleyebilirsin nasıl java yok..7 ay kullandım ve her java oyunu yükledim..

kendin_ol_19

Üye
Evet bende de aynı sorun var. Facebook youtube gibi sitelere hiç giremiyorum. 5800a java programı lazım araştırdım ama bulamıyorum. Ayrıca kullanıcı adı isteyen modemlere bağlanamıyorum. WPA doğrulaması yapılamadı gibi bir hata veriyor. Umarım bu sorunu kısa bir zamanda hallederiz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Facebook a ve youtube gibi sitelere girmeniz için symbian os 9.4 bölümüne bakacaksınız yanlış yerdesiniz..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım wallahı yardımc ı olmak ısterdım ama malesef hıc bır bıldıgım yok

egenokia

egenokia

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende de aynı sorun var. Facebook youtube gibi sitelere hiç giremiyorum. 5800a java programı lazım araştırdım ama bulamıyorum. Ayrıca kullanıcı adı isteyen modemlere bağlanamıyorum. WPA doğrulaması yapılamadı gibi bir hata veriyor. Umarım bu sorunu kısa bir zamanda hallederiz.
Wifiyle alakalı klasik 5800 hatalrndn biri bnde saglam allahtan bi servise gtrmende yarar var.
:oke:
Nadir abi nasl rhtlkla java yuklyblrm onu soruyorum.

egenokia

egenokia

Üye
    Konu Sahibi
yahu ben nokianın sitesinden baktım yazmıodu 5800 java olan teller arasında ama java uygulaması yukledim çalıstı kusura bakmayın mesgul ettim sizide:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt