mangdaşire
Üye
akşama şu konuyu güncelleştirip paylaşırım:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-kaldirma-kamera-sesi-kapatma-vs-482704.htmlSen kullandığın uygulamayı burdan paylaş da biz de yararlanalım
paylaştım.ben dünden önceki gün gece 11 de şarja taktım fulken çektim,öteki gün 1-1.5 saat internete girdim,ara sıra oyun+müzik,bugün sabah baktıgımda 3-4 diş şarj kalmıştı,yine bi 10 dakika falan internete girdim,biraz oyun oynadım akşam 18.00 gibi şarjım 1 diş kalmıştı saat 20.00-21.00 gibi şarja taktım bi 10,15 dk önce çektim.yani az da olsa şarjın süresi uzuyor.tamam çok iyi olur2gün şarja hasret kaldm
eski konuyu güncelledim.sertifika hatası vermesi normaldir cfw ya da hack lazım.yeni konu mu açtın güncelledin mi ? Eski konuda sertifika hatası aldım
cfw kuracaksan kurduktuan sonra yükleyebilirsin.tüh o zaman ben kullanamayacağımneyse yine de sağol
bilgisayara geçtiğimde bütün hack ve cfw tarzı şeyleri halletcem
O zaman senin modu kurarım sadeceCfw'yi eger sarj için istiyosan gerek yok verdigim mod orjinal fw'de de çalısıyor. Flash atalı 10 saat oldu 3 çizgi vardı suan 2 çizgi ve üstteki yazdıklarımı yaptım ve bu 10 saattede yemek aralarını saymazsak sürekli elimde ve mesajlasıyorum ayrıca ekran parlaklıgı en üst seviyenin bi altı hala 2 çizgi var.Ekran yenileme hızıda 27 fps yani performansıda etkilemiyor pek.
deme yav 3 çizgi 1 saat anca yeter oynarsamvalla sabırsızlanıyorum kurmak için
evet batarya sorunlu zaten ilk bataryayı değiştircembir de bu ilk şarj nasıl olmalı ya lion pillerde gerek yok fazla durmasına falan yazmışlar
Saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?