ahuramazdatr
Üye
-
Konu Sahibi
-
cfw yi anlatır mısınız biraz? ben kullanmak istiyorum. benimde bu şarjdan dolayı yüzüm gülmedi hiç..
bataryanın çok gitmesini isteiyorsan,ekran parlaklıgını en düşügüne ayarla(gözün bir süre sonra alışır),internete telefondan girmemeye çalış.internet de çok fazla şarj yer.arka planda kalan uygulamaları kapatmak amaçlı taskman yükle(kill me tavsiyemdir)birde sabahleyin yine bi aio patch programı buldum,bunda digerindeki özelliklerin bir kısmı ve yeni özellikler var.yeni özelliklerin içinde şarj modu vardı,şimdi onu deniyorum eger başarılı olursa 1-2 güne burada paylaşırım.
yok hayır bu battery extended degil.bunda modlar falan oluyor.mesela orjinal yazılım kullananlar sertifikalayıp istedikleri modu seçip yükleyebiliyorlar.mesela fota önbellegini kaldırma,uı graphic modu,hızlı galeri modu,en iyi kinetik scroll ve sensör modları vs... cfwde de kullanılabiliyor.kesin degil ama büyük ihtimal işe yarayacak gibi duruyor.hızlı galeri modunu yükledim o işe yaradı,şimdi de batarya modunu deniyorum.Battery extended programı var diye biliyorum aynı program sanırım?
Basarılı olursa paylasırsan faydalı olur
ama işte bunun tek farkı flash atmadan uygulanması.yani sis dosyası olarak yükleniyor.bakalım eger yarın ya da yarından sonra şarjım bitmezse işe yaramış demektir.dün gece 11 de şarj ettim,sabah 1 saat falan internet kullandım,modu daha yeni uyguladım şarjın 1 ya da 1.5 gün daha gitmesini bekliyorum.Cfw'de benim kullandıgım modlar onlar demekki.
Fota bellek hafıza kazandırır telefona
Grafik modu da fps hızlandırır ama bu mod sarjı daha çabuk bitirir.Orjinal 22 fps'yi 12-15 fps'lere kadar düsürürsek yarar saglar.
Hızlı galeri modu ve kinetik kaydırma bunlarda şarj düsmanı.
Elle tutulur birtek batarya modu var o zaman eger oda basarılı olursa.
Sen kullandığın uygulamayı burdan paylaş da biz de yararlanalımama işte bunun tek farkı flash atmadan uygulanması.yani sis dosyası olarak yükleniyor.bakalım eger yarın ya da yarından sonra şarjım bitmezse işe yaramış demektir.dün gece 11 de şarj ettim,sabah 1 saat falan internet kullandım,modu daha yeni uyguladım şarjın 1 ya da 1.5 gün daha gitmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?