ibrahimyuksel
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 süper telefon kullanmayı bilmeyenler sorunlu diyorlar.
telefon kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok arkadaşım. telefonu kullanmayı bilsende bilmesende eksikleri var
batarya 1 gün gidiyor
dokunmatiği hassas değil
....
tabikide şuanda param olsa hiç düşünmeden alacam iphone. mesela ben sana bir örnek vereyim. bu olay başıma çok gelio geceden alarmı kuruyorum.sabah alarm çalmıyor telefonuaçıyorum açılırken kitleniyo bataryayı çıkarıp takıyorum sonra telefon açılıyor saat ayarlıyorsun düzeliyor yani bunun yüzünden kaç defa okula geç kaldım.yani bunun için telefonu bilip bilmemek önemli değil telefonun sorunu.telefonum 2 defa servise gitti ama hala şu bataryaya çözüm bulamadılar. ilk gittiğinde batarya değişmiş ikinci geldiğğinde değiştirmemişler raporada telefonu tam şarj etmeden kullanmayın yazmışlar heralde öle yapıoz ama 1 gün gidiyor.(batarya uzatma ile ilgili bir sürü pro kullandım ama faydasını göremedim.Sana katılmıyorum kesinlikle söylüyorum bazı ince ayrıntılar bize sorun olarak görünebiliyor mesela sana bir iki örnek:
Ben telefon sorunlu alarm caldıgında kilitleniyor diyordum cagrı geldiginde de aynısı oluyor takılıyor diye yakınıyordum megerse ikisindede seciminin üzerine basılı tutup gösterdigi yöne cekicekmisim aynı iphone tus kilidi gibi ve daha neler neler bence a dan z ye bilmek lazım...
--------------- Ekleme ---------------
Sen yinede bu telefon iyi degil diyorsan iphone al tamam?
tabikide şuanda param olsa hiç düşünmeden alacam iphone. mesela ben sana bir örnek vereyim. bu olay başıma çok gelio geceden alarmı kuruyorum.sabah alarm çalmıyor telefonuaçıyorum açılırken kitleniyo bataryayı çıkarıp takıyorum sonra telefon açılıyor saat ayarlıyorsun düzeliyor yani bunun yüzünden kaç defa okula geç kaldım.yani bunun için telefonu bilip bilmemek önemli değil telefonun sorunu.telefonum 2 defa servise gitti ama hala şu bataryaya çözüm bulamadılar. ilk gittiğinde batarya değişmiş ikinci geldiğğinde değiştirmemişler raporada telefonu tam şarj etmeden kullanmayın yazmışlar heralde öle yapıoz ama 1 gün gidiyor.(batarya uzatma ile ilgili bir sürü pro kullandım ama faydasını göremedim.
arkadaşım son sürüme yükselttim ama problemler dahada arttıKardes telefonun sürümünü yükselt yüksekse bilemicem sorunludur bisey diyemem.
mesela onların taktıgı bataryayı degilde kendin alıp taksan diyorum..belki düzelir ha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?