Nokia 5800 XPRESSMUSİC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XPRESSMUSİC
Arkadaşlar cep telefonum sorunsuz ve temizdir.Cep telefonundaki bütün işlevler çalışmaktadır.Cep telefonu eski değildir.Yenidir.Görünüşü sıfır gibidir.Para lazım olduğundan satıyorum.Adana'da yaşadığım için Adana içi satış yapıyorum.Her ikimiz için daha iyi olur.Arkadaşlar o kadar para vermeden alabileceğiniz bir cihazdır.Cihazda yok yok...

Başka bir şehirdeyim alırım derseniz.Öyle de satıyorum.Fakat Kargo işini size bırakırım.Kargosu sizden olur.

___3Gli görünülü görüşme için ön kamera,
___3.2 megapixel cairl zeis optik,otofokus kamera özeliklidir.
___Kamera fılaşıda vardır.
___Güç tasarufuyla nerdeyse çok kurcalamayanlarda 4 güne kadar şarj dayanıkma süresi
___3.5G ile hızlı internet
___gps,wifi,bluetooth,gprs,
___Xpressmusic özelliğiyle daha canlı,daha güçlü ve gür,net kaliteli ses akışı,
___Dokunmatik ekran,Kalbrasyonlu hassiyet ayarlıyıcı,
___Adobe Flash Lite 3.17 olan son sürümü ve son güncel hali yüklüdür.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi sağlam ve eski olmayan cep telefonudur.

Fiyatı:199 TL

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Önümde sayfa olduğu için yansıması ekrana gelmiş.

- - - Eklendi - - -

Bilgisayar kamerasıyla anca bu kadar...

Black-killing

Black-killing

Üye
Hayırlı satışlar kardeşde şarj 1 hafta abartmışsın ayrıca jet hızında internette aynı şekilde.

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. saol Kardeş ben baz istasyonuna yakın olunca 3.5 fulll çekiyor.Nereye tıklasan çok hızlı geçiş yapıyor.Şarj dayanma süreside kurcalamadıktan sonra androidlere göre 2 veya 3 kat daha fazla kullanımı sana garanti ediyorum.Tabi ki,,wifi,gps wap,bluetoot kapalı olmak şartıyla...Kradeş bende Nokia'nın sitesinden ilham aldım.

Software95

Kargo kabul etseydin düşünebilirdim.

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kargo olur fakat kargo tarafını da sana bırakırım.Çünkü kargo işinden pek anlamam.Eğer kendin ayarlayacaksan kargoyu üstleneceksen kargoyu düşünüyorum.Adana içi satmamın nedeni her ikimiz için daha güvenikli olmasıydı.Şayet kargoyu üstleneceksen bu iş olur.Derim.Çünkü bu fiyata olanlar çizikli,Çok eski ama bu öyle değil android cep alacağım için satıyorum.

mahsumalix

mahsumalix

Üye
    Konu Sahibi

BU RESİMDE ARKA TARAFIDIR CEP TELEFONUNUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt