Nokia 5800 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic
Öncelikle herkeze keyifli forumlar iyi alışverişler :)

Nokia 5800 XpressMusic telefonumu değiştireceğim için satmak istiyorum telefonum çiziksiz tertemiz işlem görmemiş bir cihazdır ilk sahibiyim 0 aldım kutusu faturası orjinal şarj aleti data kablosu kulaklığı kullanma klavuzu cd 8 GB hafıza kartı vs. herşeyi duruyor 01.10.2012 tarihine kadar garantisi devam ediyor kısaca tertemiz bir telefon.Aldım hattı taktım aynen devam arka kapağı dahi açılmadı daha o derece :)

Telefonu orjinal kulaklığı bozulduğu için Samsung'un kulak içi kulaklığını aldım sesler daha net ve yüksek orjinalinden daha iyi bir kulaklık.

Ankara içi elden satış yapılabilir istenirse kargoyla gönderebilirim.

Fiyat : 270 TL

Almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini gönderebilirler.

0554 659 29 05 cep numaran arayıp ulaşabilirsiniz.
Facebook'da mesaj gönderebilirsiniz yada ekleyin konuşalım.

sane31

Üye
Öncelikle herkeze keyifli forumlar iyi alışverişler :)

Nokia 5800 XpressMusic telefonumu değiştireceğim için satmak istiyorum telefonum çiziksiz tertemiz işlem görmemiş bir cihazdır ilk sahibiyim 0 aldım kutusu faturası orjinal şarj aleti data kablosu kulaklığı kullanma klavuzu cd 8 GB hafıza kartı vs. herşeyi duruyor 01.10.2012 tarihine kadar garantisi devam ediyor kısaca tertemiz bir telefon.Aldım hattı taktım aynen devam arka kapağı dahi açılmadı daha o derece :)

Telefonu orjinal kulaklığı bozulduğu için Samsung'un kulak içi kulaklığını aldım sesler daha net ve yüksek orjinalinden daha iyi bir kulaklık.

Fiyat : 300 TL Pazarlık sünnettir ama fazla bir şey beklemeyin :)

Almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini gönderebilirler.

birader nsl iletişıme geçicz bıraz daha bilgi almak ıstiyorum

halitt22

Üye
öncelikle herkeze keyifli forumlar iyi alışverişler :)

nokia 5800 xpressmusic telefonumu değiştireceğim için satmak istiyorum telefonum çiziksiz tertemiz işlem görmemiş bir cihazdır ilk sahibiyim 0 aldım kutusu faturası orjinal şarj aleti data kablosu kulaklığı kullanma klavuzu cd 8 gb hafıza kartı vs. Herşeyi duruyor 01.10.2012 tarihine kadar garantisi devam ediyor kısaca tertemiz bir telefon.aldım hattı taktım aynen devam arka kapağı dahi açılmadı daha o derece :)

telefonu orjinal kulaklığı bozulduğu için samsung'un kulak içi kulaklığını aldım sesler daha net ve yüksek orjinalinden daha iyi bir kulaklık.

Fiyat : 300 tl pazarlık sünnettir ama fazla bir şey beklemeyin :)

almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini gönderebilirler.

s.a panpa tlfnun yan tarafındaki çizgi ne renk?

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] msn adresim
Facebook profilim mesaj gönderebilirsiniz ekleyebilirsiniz
0554 659 29 05 cep numaram :)

Mert045

Mert045

Üye
Fiyat uygun aksesuarlarla beraber. Hayırlı satışlar.

• Beğen
Tepkiler: caner3881

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil paraya ihyitacım olduğu için fiyatı 270 TL ye çekiyorum.

caner3881

Üye
    Konu Sahibi
Telefon satılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt