caner3881
Üye
Nokia 5800 XpressMusic
Öncelikle herkeze keyifli forumlar iyi alışverişler 
Nokia 5800 XpressMusic telefonumu değiştireceğim için satmak istiyorum telefonum çiziksiz tertemiz işlem görmemiş bir cihazdır ilk sahibiyim 0 aldım kutusu faturası orjinal şarj aleti data kablosu kulaklığı kullanma klavuzu cd 8 GB hafıza kartı vs. herşeyi duruyor 01.10.2012 tarihine kadar garantisi devam ediyor kısaca tertemiz bir telefon.Aldım hattı taktım aynen devam arka kapağı dahi açılmadı daha o derece
Telefonu orjinal kulaklığı bozulduğu için Samsung'un kulak içi kulaklığını aldım sesler daha net ve yüksek orjinalinden daha iyi bir kulaklık.
Ankara içi elden satış yapılabilir istenirse kargoyla gönderebilirim.
Fiyat : 270 TL
Almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini gönderebilirler.
0554 659 29 05 cep numaran arayıp ulaşabilirsiniz.

Nokia 5800 XpressMusic telefonumu değiştireceğim için satmak istiyorum telefonum çiziksiz tertemiz işlem görmemiş bir cihazdır ilk sahibiyim 0 aldım kutusu faturası orjinal şarj aleti data kablosu kulaklığı kullanma klavuzu cd 8 GB hafıza kartı vs. herşeyi duruyor 01.10.2012 tarihine kadar garantisi devam ediyor kısaca tertemiz bir telefon.Aldım hattı taktım aynen devam arka kapağı dahi açılmadı daha o derece

Telefonu orjinal kulaklığı bozulduğu için Samsung'un kulak içi kulaklığını aldım sesler daha net ve yüksek orjinalinden daha iyi bir kulaklık.
Ankara içi elden satış yapılabilir istenirse kargoyla gönderebilirim.
Fiyat : 270 TL
Almak isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini gönderebilirler.
0554 659 29 05 cep numaran arayıp ulaşabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Facebook'da mesaj gönderebilirsiniz yada ekleyin konuşalım.