nokia 5800 xpressmusic wlan sorunu lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmusic wlan sorunu lütfen yardım edin
arkadaşlar interntte bağlandığım 5800 xm internette giremiyorum ağ geçidi cevap vermiyor diyor
lütfen yardım edin arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öncelikle ayarlardan bağlantıya gir wlan ı aç..hedeflere gir..ordan aşağıdaki seçeneklere gir yenile de..birçok ağ bulur..kendi ağını seçip oraya ekle..önceden varsa sil yeniden tanıt..oraya kayıt olsun..şifre sorar ağ şifresini girersin..sonra webden bir adrese gir girerken sana hangi ağı kullanmak istediğini sorar sende biraz önceki kayıt ettiğin ağı seççç bu tür problemler genellikle aynı adlı ama farklı ağı kullanırken çıkıyor..

Sehzade

Üye
öncelikle ayarlardan bağlantıya gir wlan ı aç..hedeflere gir..ordan aşağıdaki seçeneklere gir yenile de..birçok ağ bulur..kendi ağını seçip oraya ekle..önceden varsa sil yeniden tanıt..oraya kayıt olsun..şifre sorar ağ koduni girersin..sonra webden bir adrese gir girerken sana hangi ağı kullanmak istediğini sorar sende biraz önceki kayıt ettiğin ağı seççç bu tür problemler genellikle aynı adlı ama farklı ağı kullanırken çıkıyor..
ewt simdi sn diyince aklıma geldi bnm sehirdısında baglandıgım airties_205 adlı aygıt ewdede aynı adlı baska aygıtla karısıyor onunda sifresini biliniyor diye gorunuyor saol nadir :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
tşkurler arkadaşlar bn başka bir formul ile sorumu çözdüm yinede tşkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardam modem ayarlarına girdim kabolsuz modem ayarında
kablosuz misafir ağını etkileştir diye bişey var onu etkinleştirdim(kimi arkadaşlar bu koduz oluyor diyar ama oyle bişey yok)
misafir kablosuz ağını etkileştir dedikten sonra oradaki ismide değiştirdim Exper 02 yaptım ve
güvenlik ayarlarına girdim SSID seç var ona tıkladım ve en son yaptığım modemin ismi Exper 2 planı seçtim ve
WEP şifrelemesi etkin yaptım ve şifreli oldu

şuan internette girebiliyorum ama bişey dada soyluyecemğim modem iki tane kablsuz ağ bağlatısı gözüküyor
EXPER -01 ik olan(deneme yaptım ve buradan halen internette girmiyor)
Exper -02 olan ise rahatlık la internette giriyorum

aynı isim vermeyi düşündüm ama çakısa bilir ve tekrar internete girmez diye 2 adet kablosuz ağ yapmış oldum boylelikle internette girebiliyorum şuan hiçi bir sorun yok
inş anlata bilmişimdir
en basit şekilde boyle anlatım yapa bildik inş anlaşılabilir bir anlatım olmuştur

--------------- Ekleme ---------------

Fatihçiğim o formülü burda belirt senin gibi sorun yaşayanlara yararlı olur..bekliyoruz..

bilgisayardam modem ayarlarına girdim kabolsuz modem ayarında
kablosuz misafir ağını etkileştir diye bişey var onu etkinleştirdim(kimi arkadaşlar bu koduz oluyor diyar ama oyle bişey yok)
misafir kablosuz ağını etkileştir dedikten sonra oradaki ismide değiştirdim Exper 02 yaptım ve
güvenlik ayarlarına girdim SSID seç var ona tıkladım ve en son yaptığım modemin ismi Exper 2 planı seçtim ve
WEP şifrelemesi etkin yaptım ve şifreli oldu

şuan internette girebiliyorum ama bişey dada soyluyecemğim modem iki tane kablsuz ağ bağlatısı gözüküyor
EXPER -01 ik olan(deneme yaptım ve buradan halen internette girmiyor)
Exper -02 olan ise rahatlık la internette giriyorum

aynı isim vermeyi düşündüm ama çakısa bilir ve tekrar internete girmez diye 2 adet kablosuz ağ yapmış oldum boylelikle internette girebiliyorum şuan hiçi bir sorun yok
inş anlata bilmişimdir
en basit şekilde boyle anlatım yapa bildik inş anlaşılabilir bir anlatım olmuştur

bigbigmen

Üye
2 tane wlan kurmuşsun. bu misafir kablosuz ağı dedğin ilkinden bağmsız gelen misafirler için tamamen farklı bir şifre ve farklı haklarla kurulmuş bir ağdır. isimleri aynı yapsanda çakışmaz. bence yapman gereken iki kablosuz ağıda silip yeniden bir tane kurman ve koyduğun şifreye ve hatta varsa MAC filtrelemeye dikkat etmen. bide şunu birazdaha açarsan sevinirim. ilk ağa bağlanamıyormusun, yoksa bağlanıyorsunda internetemi çıkamıyorsun. bunuda belirtirsen daha kolay yardımcı oluruz...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
2 tane wlan kurmuşsun. bu misafir kablosuz ağı dedğin ilkinden bağmsız gelen misafirler için tamamen farklı bir şifre ve farklı haklarla kurulmuş bir ağdır. isimleri aynı yapsanda çakışmaz. bence yapman gereken iki kablosuz ağıda silip yeniden bir tane kurman ve koyduğun şifreye ve hatta varsa MAC filtrelemeye dikkat etmen. bide şunu birazdaha açarsan sevinirim. ilk ağa bağlanamıyormusun, yoksa bağlanıyorsunda internetemi çıkamıyorsun. bunuda belirtirsen daha kolay yardımcı oluruz...

arkadaşım ilk ağ bağlantı yapıyor diyor ve 1-2 dk içinde ağ geçidi izin vermiyor diyor exper 1 olanında
ana exper 02 olanda hiç bir sorun yok rahatlıkla girebiliyorum
tek bir ağ yapsam duzelim ama denemek lazım şuan benim işimi göroyor o yeter bana

torehan_aras

Üye
arkadaşlar internete giriyorum işlemin ortasında kendiliğinden çıkıyor ne yapmam lazım yardım edin

karloff

Üye
Bende de Exper modem var, TTNET'in verdiği ama hiç bir yerde modem ayarlarını bulamıyorum:vur

black war

Üye
:megafon:1bişi sorcam bende 5800 xm war geçen gün biyerdeyken wlan la bağlanayım dedim şifresiz di ama ağ geçidi güvensizmiymiş izin verilmiyomuymuş öle dedi bide aynı yerde nese dedim 0.facebooktan face giriyim o da olmadı normalde oluodu sonra *#7370# düzeldi sebebi nedir 2 bazanleri internete girerken tek ağ çıkıyo wlan ağ sonra teli aç kapa yapıom düzelio nadir abi sen bilirsin yada bilen warsa acilllllllll yardımmmm lütfenn:ah:aha::aha:

cassum

Üye
ya arkadaşlar daha dün akşam 2 gün önce 5800 nokıa aldım Sıfır yeni telefonu evimde internet war ttnet exper ewm bu 5800 nokıa tlefondan wlan arıyor buluyor tıkladığımda şifre istedi internetimin yazıyorum şifreyi wlan hata sı veriyor ? :SS: geçersiz diyor ama şifre doğru 2 kere değişitirdim modemin şifresini yanlıştır dedim kotaya baktığımda doğru acıyor ama telefonumda lütfen yardım

Üst Alt