Nokia 5800 XpressMusic Wap yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

check16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Wap yardım
arkadaşlar 2 3gün önce Nokia 5800 XpressMusic aldım.Aldıgım yere wap ayarlarını felan yaptırdım 1 2 saat ıcınde olucak konturle gırebılırsın yada wap paketı 100mb alıp kullanabılırsın dediler ama hala nete gıremıyorum

menu>internet>>wep>turkcel dıyorum karsıma 3secenek cıkıyor
wlan ağı ara>internet>wap servisi>

internet>wap servisi dediğim zamanbağlanıyor paket veriaket veri bağlantısı yok web:işlem gerçekleştiremedi dıyor

Bu sorunu nasıl çözebılırım.Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
wlan ağı aradan wap servisi dersen bağlanmaz arkadaşım çok çelişkili birşey yapmaya kalkmışsın sen
ayarlar-bağlantı-hedefler seçenekler diyorsun orda varsayılan bağlantıyı wap servisleri yapıyorsun

jetoncu24

Üye
wLan deniLen sey orda Wifi (wiRelles) yanı türkce adıyla Waylıs kablosusz ınternettır o bı pc modemı ıle nete gırıosun senn yapdıgınla onn alakası yok kardes wep den gir

JayJayyy

Üye
web.ayarlar.genel.erişim nok. Burdan seç.

EsPaNoLL

Üye
bendede aynı mesele söz konusu. 0.facebook adresine wap tan girmeye çalısıyorum ama paket veri bağlantısı yok gibi bişeyler diyo off modemden giriyo ama sadece evde onunda zevki olmuyo. bana yardımcı olursanız sevinirim. bide ben konu acamıyorum forumda :D:D

amsord0552

amsord0552

Üye
0.faceye girmek istiyorsan yer imi yap olur ;)

KorSan00

Üye
Yha Arkadaşlar aynı soun benim telfonumdada var internete girip 0.faceye girmek istiyorm wap işlem gerceklşmyor paket veri baglantısı yok faln diyo cözüm bulan vrsa paylaşsn lütfen yazdıklarınıza denedm olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt