nokia 5800 xpressmusic orjinal zil sesleri hangi klasörde acaba!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zamazingo66

zamazingo66

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmusic orjinal zil sesleri hangi klasörde acaba!!!
arkadaşlar bütün uğraşlara rağmen terichlerde seçtiğimiz zil seslerini telefonun hiç bir klasöründen bulamadım acaba bulan varmı? nerdedir bu orjinal zil sesleri?:vur

• Beğen
Tepkiler: aydinuclarcom

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
z:/data/sounds/dijital burda olurlar..

Utku

Utku

Üye
saolun benimde işime yaradı

zamazingo66

zamazingo66

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar halletim sadece meraktan:D

aydinuclarcom

Üye
arkadaşlar bütün uğraşlara rağmen terichlerde seçtiğimiz zil seslerini telefonun hiç bir klasöründen bulamadım acaba bulan varmı? nerdedir bu orjinal zil sesleri?:vur

Ben de bu sorunun yanıtını arıyordum, sırf bu yüzden internete girip bu foruma üye oldum. Soruyu sorana da, bu forumu kuranlara da teşekkür ediyorum.

Bu sorunun yanıtını aramamın nedeni, Nokia'nın orijinal zil seslerini bir başkasına yollayabilmekti. Zaten bir başka başlıkta Nokia 5800 orijinal zil sesleri paylaşılmış ve konunun linki de verilmiş. Tekrar teşekkür ediyorum.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
z ye erişmen için telefon hacli olması lasım

omerynd

omerynd

Üye
hackle alakası bile yok. Xplore ile rahatça işlem yapabilirsiniz

ademdnz

Üye
slm arkadaşlar ben nokia 5800 kullanıyorum yeni aldım pek bilgim yok. ben zil sesini değişstirmek istiyorum ama yok ayarlarda zil sesi ni değiştirmek için n olur birisi yardım etsin!! bide cvp geldiğini nasıl anlıcam ben forumlardan anlamam :)

yangac

Üye
z:/data/sounds/dijital klasörünü,
e:/ zil sesleri klasörüne taşımamız mümkün mü ?

yangac

Üye
Kusura bakma arkadaşım eksik ifade etmişim....
z:/ deki zil sesleri klasörünü
e:/ de tanımlamam mümkün mü diye sormak istemiştim.
ne yaptıysam yeni eklediğim zil seslerini telefona tanıtamadım.
"normadcry arkadaşın yeni eklediği sunrise fade cfw ini kullanıyorum. sorunun asıl muhatabı o olsa gerek ama henüz cevap gelmedi."
yine de teşekürlerler.

Üst Alt