Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

taylan28

Üye
arkadaşlar selam ben yeni nokia 5800 aldım ama bu içinden cıkan cd yi kurdum ama ama bi türlü ne uygulama ne video ne müzik atabiliyorum bana yardımcı olursanız seviniri arkadaşlar uygulama ve birkaç oyun yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremdim bu cd ovi pcsuit yükledim ama ondada yapamadım yardım ederseniz sevinrim saolun...

--------------- Ekleme ---------------

eski pcsuitlerde uygulama yükle vardı ama bunda ovıpcsuitte öle birşey
Eğer direk hafıza kart içine kabloyla veya bluetootla atarsan ve ordan yükleme yaparsan oluyo bende 5800 xm kullanısıyım işe yarıyor.. :)

mehmett3452

mehmett3452

Üye
Çalışmıyor Ama Emeğe Saygı...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n97 çaloştırırmı

OrEmCeLL

OrEmCeLL

Üye
Bir çocuğun anneden mama bekler qibi çırpınarak sewindim kardeş saol eline sağlık... :op:

kral7272

Üye
arkadaşlar indirdikten sonra telefonda yapmamız gereken işlemle varmıdır ltf acıl bir cvp yazarmısınz şimdiden tşklr

korhantunc

Üye
Eline sağlık birader bende çatır çatır çalışıyor.arkadaşlar tel hafızasına kurun çalışıyor.tekrar deneyin...

memso87

Üye
arkadaşlar çok güzel çalışıyo programı hafıza kartına yükleyin sorunsuz vaziyette wi fi ile bağlanabilirsinizzz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu üsteki linke girin ve indiirin telefonu kablosu ile pc ye takın indirdiğiniz dosayayı direk içine atın telefonun sonra telefonu çıkarın pc den yükleme otomatik başlamassa uygulamalardan dosya yineticisine girin attığınız dosyayı bulun ve çalıştırın DİKKAT!!!dsoyayı kurarken hafıza kartına kurun ve sonra dilerseniz wifi ile dilerseniz internet ile bağlanıp messenger keyfini cebinizde sürün :))))umarım işinize yarar ben kurdum hiç bi problem yok

dianswer3

Üye
tşklr

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
en guzeli e buddy

hardrock_d

Üye
çalışmıyor arkadaşlar

alonewolf2027

Üye
kardesim bu prog ben n97 var sretifika suresi gecmiş diyo neden boyle oldu yardım

akrep71

Üye
süresi geçmiş sertifika uyarısı alıyorum.

Century21

Üye
teşekkürler,emeğine sağlık

birolerti

Üye
kolayı var biçimlendir kartı ben öyle yapıyorum ilk yedekliyorum pıroları sonra biçimlendiriyorum telefonuda

aydeniz65

Üye
nokia 5800 var bende ve ben görüntülü msn nasıl yüklerim bana söylermisiniz
:vur

kuzey42

Üye
Kardeş Geçmiş Sertifika Hatası Veriyor.

moris600

Üye
süresi gecmiş sertifika diyorsa tarihi 2008 yap öyle kur oluyor....

the.yunus

the.yunus

Üye
5800 için görüntülü meesenger pro varmı bilen olurda demesse :hmmm

yrdımcı

Üye
2.el nokıa 5800 aldım eski sahibi nokıa masagigng e postadan mailine giriyormuş şimdi ben giricem onun şifresini istiyor ne yapmalıyım programı silmem mi gerekiyor nereden silicem ne yapıcam lütfen yardım edin.

jipien

jipien

Üye
teşekkürler N8 e kurdum ama internet secenekleri cıkmadı
Bu msn wifi de calışmıyormu

Üst Alt