Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

skaky1219

Üye
arkadaslar ben 5800 alalı yaklasık 2 ay oldu frıng msn calısıo sorunsuz we ucretsız heryerde bulabılırsınzı bıde tele resım atmak ııcın pcsuıte e gerek yok bluetooth ıle at ayrıca tel cok adı geldı bana bılmıyorum nokıaya yakısmamıs saten bı guncelleme cabasındalar onuda yaptım ama gene 5 para etmez 140 mb kotaya ıslendı sonuca aynı elle tutulur bı degısıklık yok

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Can not allow login hatası veriyor uygulama almanya fransa belçika hollandayı kapsıyor kısaca avrupa birligi üyelerini bizde yok yani arkadaşlar bir gün ab ye üye olursak gp okadar gelişir bizde calıştırabiliriz bu programları

totuba

Üye
Fring v3.37.20 S60v5 SymbianOS9.4 Signed 5800 kurun içinde bir cok proğram va msn yi denedim cok güzel calışıyor tek eksiği türkce değil

shuttle

shuttle

Üye
Haberiniz olsun ebuddy programı msn olarak çalışıyor ben bizzat kullanıyorum..

nokiannpp

Üye
arkadaşlar selam ben yeni nokia 5800 aldım ama bu içinden cıkan cd yi kurdum ama ama bi türlü ne uygulama ne video ne müzik atabiliyorum bana yardımcı olursanız seviniri arkadaşlar uygulama ve birkaç oyun yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremdim bu cd ovi pcsuit yükledim ama ondada yapamadım yardım ederseniz sevinrim saolun...

--------------- Ekleme ---------------

eski pcsuitlerde uygulama yükle vardı ama bunda ovıpcsuitte öle birşey
PC Suite diye bir programı görmen lazım içinden çıkan cd yi kurduysan bu alanda en kolay programlardan biri.
pc suite yi kurdukdan sonra zaten program telefonu görüyo ve modelini 5800 olarakda algılıyo.
Üzerindeki seçeneklerden rahat kullanabilirsin içine uygulama yüklemek için .sis uzantılı dosyayı programın üstüne sürüklemen yada pc suite menüsünden uygulama yöneticisinden telefona uygulamaları atablirsin ama atdışın uygulamaları telefonun içinde uygulamayöneticisinden çalıştırıp telefona kurman gerekir.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkürler :oke:

karakafa81

karakafa81

Üye
tesekkürler

silop_kms

silop_kms

Üye
bi türlü msn yukiyemedim desteklenmiyor dşyo

ince_memed

Üye
bu msn de çalışmadı bende sebebini biliyormusunuz biliyorsanız bi yardımcı olsanız

haphazardeous

Üye
Bir arkadaş AB içerisinde sorunsuz çalıştığını söylemiş. Ben İngilterede ikamet ediyorum ve buradan denediğimde aynı hatayı bende aldım WLAN ve GPRS üzerinden.

giray_813

Üye
Can not allow login diyor benım 5800 da da

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
ayni sorun bendede olmuyor

Yalniz ebuddy oluyo denedim wirelesden girdim oluyo gprs den girmiyo sorun bence telefonda

Og_Log

Üye
eyvallah kardeş çok güzel oldu adam akıllı bir msn arıyordum buldum.

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
arkadaşlar selam ben yeni nokia 5800 aldım ama bu içinden cıkan cd yi kurdum ama ama bi türlü ne uygulama ne video ne müzik atabiliyorum bana yardımcı olursanız seviniri arkadaşlar uygulama ve birkaç oyun yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremdim bu cd ovi pcsuit yükledim ama ondada yapamadım yardım ederseniz sevinrim saolun...

--------------- Ekleme ---------------

eski pcsuitlerde uygulama yükle vardı ama bunda ovıpcsuitte öle birşey

Arkdşım bendede var aynı sorun ben nokia pc suite yükledim ordan baglandım pek bi farkı yok ordan dene bence :oke:

teranova

teranova

Üye
ebuddyy kullanmak gerek 5800 da

lionel_messi_ea

Üye
saol tesekkurler kardes

teranova

teranova

Üye
5800 Xpress icin en ideali simdilik (Slick)

ahmet iraz

Üye
arkadaşlar live msn istiyorum slick deyil kaç aygeçti şundaki sorunu çözemediler maxi cepe halal olsun wala kimseni umrunda deyil.

qoqsalus

qoqsalus

Üye
ne kadar hesabınız warsa hepsini yada istediğinizi (msn-yahoo-ıcq-facebook-....)online yapabilen ve
En güzel tarafı da MSN ve Skype ile sesli konuşma yapabilmeniz ... 5800 de stabil çalışan yegane program NIMBUZZ için

qzem6767

Üye
ne kadar hesabınız warsa hepsini yada istediğinizi (msn-yahoo-ıcq-facebook-....)online yapabilen ve
En güzel tarafı da MSN ve Skype ile sesli konuşma yapabilmeniz ... 5800 de stabil çalışan yegane program NIMBUZZ için

mukemmel bi prog. tesekkrler

Üst Alt