musetek Üye bazı yerlerin çince çıkması olayı can sıkıcı aslında, neden orginal msn sadece çince olsun ki? açıkçası çok sevemedim.
bazı yerlerin çince çıkması olayı can sıkıcı aslında, neden orginal msn sadece çince olsun ki? açıkçası çok sevemedim.
SABAN_KS Üye arkadaslar ben yuklemeye calısıorum ama suresı gecmıs sertıfıka yasıyor ,ne yapmalıyım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
arkadaslar ben yuklemeye calısıorum ama suresı gecmıs sertıfıka yasıyor ,ne yapmalıyım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
the.yunus Üye TEŞEKKÜR EDEMİYORUM VERSİYONUMU YENİLEDİM ACABA O YÜZDENMİ BENDE MESSENCER ÇALIŞMIYOR. VERSİYONU YENİLEMEDEN ÖNCE ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYORDU ŞİMDİ MESSENGER ÇALIŞMIYOR... BANA ÖNERİN VARMI BU KONUDA... tşkkürler --------------- Ekleme --------------- ben sertifikalıyorum yinede çalışmıyor
TEŞEKKÜR EDEMİYORUM VERSİYONUMU YENİLEDİM ACABA O YÜZDENMİ BENDE MESSENCER ÇALIŞMIYOR. VERSİYONU YENİLEMEDEN ÖNCE ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYORDU ŞİMDİ MESSENGER ÇALIŞMIYOR... BANA ÖNERİN VARMI BU KONUDA... tşkkürler --------------- Ekleme --------------- ben sertifikalıyorum yinede çalışmıyor
smartXX Üye off süresi geçmiş sertifika dior hata verio napa bilirim arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
karabsmk Üye kardeş dosya lisans süresi geçmiş galiba tel o yüzden yüklemio bi el atsanız ii olur.......