Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Xpressmusic mi yoksa Navigation Edition mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800 Navigation Edition mu xpressmusic mi?

• 5800 Navigation Edition

Kullanılan: 14 26.4%
  • 5800 Xpressmusic

Kullanılan: 39 73.6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpressmusic mi yoksa Navigation Edition mu?
Ben 5800 almaya karar verdim ama xpressmusic mi yoksa daha çıkmadı ama navigation edition mu?

Navigation Edition'un dış görünüşü güzel ve nokia map var bu yüzden onu almak istiyorum ama Xpressmusic'in de yeni güncelleştirmesi çıktı kinetic scrolling yeni ev ekranı falan bunlarda Navigation editionda olurmu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
navigasyon sınırsız olsun ve gps çekimi iyi olsun diyorsanız navigasyon editionu tavsiye ederim ama gerek yok normal 5800 navigasyon editiona çeviriliyor zaten..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
evet navigation edition'u istiyorum bende ama 5800 yeni güncelleştirmesindeki özellikler navigation editionda da varmıdır ki?

Neverex

Üye
Nokia 5800 xpressmusic al derim :oke:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınıza göre karar vericem :D

--------------- Ekleme ---------------

ikisini de özellikler aynı şimdi kıyasladım Xpressmusic'e ücretsiz gps map yükleniyorsa kararımı xpressmusic olcak!

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
NE modeli XM modelinden 100-150 lira daha pahalı olmasını bekliyoruz fiyatı ne olacak tam bilmiyorum. XM'yi Navi'ye çevirebilirsin yada XM'ye Garmin yada Nadirin vermiş olduğu sınırsız OviMaps'i yükleyerek de Navi'den farksız hale getirebilirsin. Fakat bana kalırsa GPS alıcısı Navi modelinde daha güçlü olacak. Navinin tipi daha class duruyor XM modeline göre ama bana göre XM al hem az vermiş olursun hemde sınırsız maps'in olur. Nadirin konularını inceleyerek sınırsız map nasıl yapılır öğrenebilirsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet navigation edition'u istiyorum bende ama 5800 yeni güncelleştirmesindeki özellikler navigation editionda da varmıdır ki?
aynı hemen boş yere 100-200 tl fazla vermene gerek yok..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
NE modeli XM modelinden 100-150 lira daha pahalı olmasını bekliyoruz fiyatı ne olacak tam bilmiyorum. XM'yi Navi'ye çevirebilirsin yada XM'ye Garmin yada Nadirin vermiş olduğu sınırsız OviMaps'i yükleyerek de Navi'den farksız hale getirebilirsin. Fakat bana kalırsa GPS alıcısı Navi modelinde daha güçlü olacak. Navinin tipi daha class duruyor XM modeline göre ama bana göre XM al hem az vermiş olursun hemde sınırsız maps'in olur. Nadirin konularını inceleyerek sınırsız map nasıl yapılır öğrenebilirsin.

Tamam alırkende kas açıklığı falan kontrol edicem artık!

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tamam alırkende kas açıklığı falan kontrol edicem artık!

Kontrol edersen senin için daha iyi olur gözüne takılan bir detay olmaz. Benimkinde kasa açıklığı var ama hiç umursamıyorum bile telefonu sadece ilk aldığın birkaç gün göze batıyor. 1 Ay oldu alalı sadece arada bi genişleme var mı diye bakıyorum hiçbir değişim söz konusu değil.

Paronim

Paronim

Üye
telefonum 5800 XpressMusic ve güncelleme için kodunu değiştirdim navigation edition kodu girdim ve telefonum şuan navigation edition görünüyor :)

-cücü-

Üye
5800 xpress music derm

techno_esh

techno_esh

Üye
cevaplarınıza göre karar vericem :D

--------------- Ekleme ---------------

ikisini de özellikler aynı şimdi kıyasladım Xpressmusic'e ücretsiz gps map yükleniyorsa kararımı xpressmusic olcak!

Garmin yükleyince bedava navigasyon da oluyor 5800 da

futbol123

futbol123

Üye
5800 xpress music al

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
garmini incelemem lazım :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Sizin dediklerinizden sonra bende xm almaya karar verdim ama ertelenince bi ara navigation editiona bakim dedim nokia.com.tr ye gelmiş(ama geri gitmiş :D) biraz baktım görünüşüne falan daha güzel xmden mart ayında geliyomuş türkiyeye çok fark olmassa fiyat olarak bunu almaya karar verdim ve son bi sorum var xm nin çalıştırdığı bütün oyun uygulama falan hepsini çalıştırır dimi :d

beyazvatan

Üye
Arkadaşlar kendinizi boşuna yormayın bnde Navigation Edition modelini epey bekledim ama çıkmadı ve son olarak nokia 2 hafta önce telefonun tanıtımını sitesinden kaldırınca kendilerini aradım ve bu modelin türkiyede satışa sunulmayacağı bilgisini aldım bende hemen gidip xm aldım ve gayette memnunum

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Merhaba 5800 alacağım fakat gezdiğim formlarda 5800 da ses problemi, kilitlenme ve kapanıp açılma problemi varmış. Sorunsuz olan bir versiyonu olduğu söyleniyor, bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Hangi çıkış tarihli olanını almalıyım, macaristan veya finland üretimi arasında bi fark varmı.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Sizin dediklerinizden sonra bende xm almaya karar verdim ama ertelenince bi ara navigation editiona bakim dedim nokia.com.tr ye gelmiş(ama geri gitmiş :D) biraz baktım görünüşüne falan daha güzel xmden mart ayında geliyomuş türkiyeye çok fark olmassa fiyat olarak bunu almaya karar verdim ve son bi sorum var xm nin çalıştırdığı bütün oyun uygulama falan hepsini çalıştırır dimi :d

Yüklenir tabiki :ehe.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt