Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5800 xpressmusic ile internete bağlanımıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmusic ile internete bağlanımıyor
arkadaşlar wirelessten internete giriyordum ama bu aralar giremiyorum ağ geçidi cevap vermiyor diye bir uyarı veriyor neden yapar sizce bu arkadaşlar
şimdiden tşkurlerr
ozg11
Üye
bende aynısı olmaya başladı acaba ne den
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
inş çözüm bulan vardır bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim
arkadaşım kablosuz ağ bağlantısı kendimin telefonun aldığımdan beri giriyordum şimdi giremiyorum ama okulda kablosuz internet var ama orada hiç girememiştim wirelless buluyor ama ağ geçidi izin vermiyor diyor
ENGİN55
Üye
Ben de de aynı sorun var güncelleme yaptım o sorunu vermeye başladı sürümü eski iken sorun yoktu
MaRJiNaL45
Üye
Konu Sahibi
ben guncelleme yapmadım neden yaparki
aryscat
Üye
Ağları listeden kaldırıp deneyin. Otobüsle seyahat ederken öyle birşey olmuştu. Kaldırıp geri arattım. Bağlandı... Belki tesadüftür. Bilemem...
arkadaşım senin dediğin gibi de yaptım ve internette araştırma yaptım kimse çözüm bulamamış bende nokia yeni mesaj attım ve cevap bekliyorum oradan gelecek cevapa göre size bilgi verebilirim
candar30
Üye
BENDE DE AYNI SORUNU VERIYOR AYNI TELEFON TELEFONU ALDIGIM HAFTA ISYERINDE BASKASI UZERINDEN GIRDIM GAYETTE NORMALDI SORUNSUZ AMA SIMDI GIREMIYORUM HATTA DUN BI CAFEDE AYNI TELDEN ARKDASIMDA VARDI NETE GIRMEK ISTEDIK O GIRDI BEN GIREMEDIM "AG GECIDI CEVAP VERMIYOR DIYOR" BIRI ALLAH RIZASI ICIN YARDIM ETSİİİİNNNN....
Sehzade
Üye
arkadaslar ayarlar>baglantı>hedefler>inetnet ordaki tum erisim noktalarını silin tekrar baglantıları tanıtın sorun ortadan kalkacaktır